Home > Fotbal > Dinamo a luat licența pentru sezonul următor

Dinamo a luat licența pentru sezonul următor

dinamo-a-luat-licenta

Boardul DDB a anunțat astăzi printr-un comunicat oficial postat pagina oficială de facebook a „Peluzei Cătălin Hîldan” plata tuturor datoriilor ce aveau scandența pe 31 Martie pentru obținerea licenței de Liga 1 și Cupele Europene pentru sezonul viitor.

Aceștia anunță că au reușit să stingă în mai puțin de două luni de zile datorii de peste un milion de euro. Este o veste uriașă pentru Dinamo, care va putea evolua în Liga 1 în sezonul viitor dacă va trece cu bine peste play-out-ul acestui sezon. Mai mult, în caz că vor câstiga Cupa României, vor putea participa de la vară în noua competiție „Conference League”.

Redăm mai jos întreg comunicatul:

„NUMAI VOI PUTEAȚI FACE ASTA, CÂINILOR!Într-un timp atât de scurt să strângem o sumă atât de mare!Totul în plină pandemie!De la o datorie de 1.200.000€ pentru licența UEFA și de Liga 1, să ajungem ASTĂZI să putem anunța că am efectuat plata pentru tot ce trebuia achitat până la termenul de 31 martie.ESTE O VICTORIE A SUPORTERILOR, a noastră, a tuturor și a familiilor care au suportat împreună cu noi toate aceste sacrificii!Am câștigat O MARE BĂTĂLIE, nu și războiul.Trebuie să ținem clubul în viață mai departe!Dar am demonstrat că ÎMPREUNĂ SUNTEM DE NEOPRIT!HAIDEȚI SĂ RUPEM PRAGUL DE 15.000 DE SOCIOS!Intră aici: www.programddb.ro și vino să fii printre cei care au salvat Dinamo!Cotizația este de 20 lei/lună. Nu e o sumă mare, dar pentru ISTORIA LUI DINAMO ÎNSEAMNĂ ENORM DE MULT!Nu uita de comanda pentru tricoul oficial de joc, pe care va fi trecut numele tău, alături de alte mii de suporteri care țin Dinamo în viață!”

NUMAI VOI PUTEAȚI FACE ASTA, CÂINILOR! Într-un timp atât de scurt să strângem o sumă atât de mare! Totul în plină…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Miercuri, 31 martie 2021
+ posts
Articole Asemanatoare
salarii-dinamo-la-zi
Dinamo a ajuns cu banii la zi
demitere-muresan-stoican-dinamo
Ședință de urgență la Dinamo pentru demiterea lui Iuliu Mureșan și Flavius Stoican
flavius-stoican-dinamo
Se pregătește debarcarea lui Stoican de la Dinamo !? Cine i-ar putea lua locul
razvan-zavaleanu-ddb-spania
Zăvăleanu, atac la DDB Spania: „Dacă vor să ajute Dinamo, să plătească salariile”

Lasa un raspuns

twelve + 3 =