Home > Fotbal > Daniel Niculae: „Sper să aducem clubul acolo unde merită”

Daniel Niculae: „Sper să aducem clubul acolo unde merită”

daniel-niculae-presedinte-rapid-conferinta

Conducerea Rapidului l-a numit pe Daniel Niculae în funcția de președinte al clubului, după ce postul era vacant de mai mult luni după plecarea lui Ovidiu Burcă.

La conferința de presă de prezentare a noului președinte, Daniel Niculae a declarat că speră ca Rapidul să devină o forță cum era până nu demult, de data aceasta cu el într-o funcția administrativă:

„Ziua de azi nu îmi poate aduce decât bucurie. De plecat nu pot spune că am plecat, am fost doar suporterul acestei echipe o perioadă. Iar acum am venit într-o funcţie administrativă, sper să facem lucrurile cum trebuie să aducem clubul acolo unde merită, adică în Liga I şi, de ce nu, uşor-uşor, să redevină forţa care a fost până nu demult. Emoţii sunt ca de fiecare dată când sunt în preajma stadionului, mi-aş fi dorit ca această conferinţă să o facem chiar pe noul stadion, dar, din păcate, din cauza condiţiilor tehnice nu s-a putut realiza”

Niculae a mai declarat că Ovidiu Burcă foarte probabil va pleca din funcția de antrenor a echipei secunde din cauza conflictului mai vechi pe care îl avea cu acesta:

„Se ştie foarte bine de ce am luat atunci decizia de a pleca. Acum, dacă am revenit, înseamnă că s-au schimbat lucrurile. Înseamnă că persoanele cu care nu am putut lucra probabil că vor pleca săptămâna viitoare”

„Nico” este de părere că dragostea gloriilor este ceea ce a lipsit până acum noului proiect din Giulești:

„O garanţie a promovării ar fi bine să pot oferi… Dacă aş şti asta, aş rămâne până la 100 de ani într-o funcţie administrativă la Rapid ca să avem performanţe. Nu, venirea mea este o garanţie că lucrurile se vor face cum trebuie, pas cu pas, profesionist, şi cu multă, multă dragoste. Nu e suficient doar dragoste, dar cred că este ceea ce a lipsit până acum acestui proiect în ultimul timp”

Președintele giuleștenilor a anunțat obiectivul pe termen scurt, promovarea în prima ligă:

„Trebuie să fie armonie, toţi trebuie să ne concentrăm pentru că obiectivul pe termen scurt este promovarea în Liga I. Sunt 10 meciuri, 10 finale, Miţă Iosif a făcut o treabă foarte bună, sper să aibă rezultate şi în continuare şi să rămână antrenor la Rapid cât mai mult timp. Vor mai fi oameni care vor veni, pentru că trebuie să îmi fac o echipă alături de care să lucrez. Importantă însă este echipa”

+ posts
Articole Asemanatoare
conflict-daniel-niculae-burca
Acuze la adresa lui Daniel Niculae: „Alcool în vestiar, kilograme în plus și relații de prietenie”
daniel-nicuae-schimbari-rapid
Daniel Niculae anunță mișcări la echipă în pauza de iarnă
daniel-niculae-presedinte-rapid
Daniel Niculae este noul președinte al rapidului

Lasa un raspuns

18 − 9 =