Home > Fotbal > Mircea Rednic: „Nu pot să le reproșez nimic jucătorilor mei”

Mircea Rednic: „Nu pot să le reproșez nimic jucătorilor mei”

mircea-rednic-botosani-viitorul

Viitorul a pierdut în această după amiază în deplasare cu FC Botoșani și a pierdut orice șansă de a mai accede în play-off.

După partidă, antrenorul dobrogrenilor, Mircea Rednic a declarat în direct la Digi Sport la flash interviu că diferența a fost făcută de jucătorii de rezervă ce au intrat după pauză la moldoveni:

„Diferența a făcut-o banca. Ei au schimbat la pauză, au intrat jucători cu experiență. În rest nu am ce să le reproșez, în prima repriză a fost un joc echilibrat, am avut și noi situații de a marca. Nici ei nu pot să zic că au fost periculoși, în afară de bara pe care au avut-o în repriza a doua”

Rednic a analizat și faza golului primit în minutul 80:

„Keyta, a făcut diferența , s-a văzut. Damian avea un cartonaș galben, stătea departe de el. Era o fază la care noi am pierdut mingea la mijlocul terenului, n-am făcut fault și au declanșat contraatac. Dacă le dai spațiu, au jucători care pot să facă diferența”

Tehnicianul celor de la Viitorul consideră că jucătorii au venit obosiți de la echipele naționale:

„La jucătorii care au venit de la lot se vede o oboseală fizică și mentală. Nu am avut altă soluție. Nu pot să le reproșez nimic celor care au intrat, mi-a plăcut totuși cum au jucat”

Mircea Rednic a anunțat care este noul obiectiv al echipei sale:

„Sunt două meciuri pe care le jucăm acasă, trebuie să ne gândim ca să acumulăm puncte pentru play-off. Obiectivul nostru este să ocupăm locul șapte sau opt, care ne dă posibilitatea să jucăm barajul pentru participarea într-o cupă europeană. Ăsta e obiectivul nostru”

+ posts
Articole Asemanatoare
mircea-rednic-farul-dinamo
Mircea Rednic: „Nu uitați că suporterii au ținut clubul în ultimii doi ani”
rednic-mioveni-dinamo
Mircea Rednic: ” Nu poţi să iţi baţi joc de munca unei echipe”
Mircea Rednic: „Echipa are nevoie de Deian Sorescu”
mircea-rednic-dinamo-chindia
Mircea Rednic: „Ne-am propus să luăm măcar cinci puncte din următoarele trei meciuri”

Lasa un raspuns

two × one =