Home > Fotbal > Toni Petrea: „Am depus un efort considerabil”

Toni Petrea: „Am depus un efort considerabil”

toni-petrea-fcsb-craiova

FCSB și CS Universitatea Craiova au remizat în această seară în derby-ul etapei la Giurgiu.

La finalul partidei, antrenorul celor de la FCSB, Toni Petrea, a declarat în direct la Telekom Sport la flash interviu că echipa adversă a avut un plus de prospețime în acest joc:

„A fost o partidă disputată, aşa cum am anticipat. Ritmul jocului a fost bun, dar cred că s-a putut observa un plus de prospeţime la echipa adversă. Am depus un efort considerabil, au mai fost desincronizări, dar o pun pe seama lipsei de prospeţime. Vlad a apărat, am scos un punct, iar pe final chiar puteam câştiga”

Petrea a explicat și schimbările făcut în timpul partidei:

„Schimbările au fost făcute după ce am văzut lipsa de prospeţime. De la jucătorii veniţi de la naţionale am văzut asta. Nu cred că Miron nu a făcut un meci bun. Meci de meci încearcă să-şi facă jocul cât mai bine. Nu sunt nemulţumit de el”

Tehnicianul celor de la FCSB a spus că îsi dorește să termine sezonul regular pe primul loc și speră ca în play-off să se ridice la nivelul competiției:

„Sunt meciuri în care nu reuşeşti să ajunge în preajma careului advers, din cauza adversarului, care s-a apărat bine, ne-au închis culoarele şi nu am găsit mereu soluţii de finalizare. Pe mine mă preocupă mai mult meciurile decât statistica. Ar fi frumos să încheiem sezonul regular pe primul loc, dar mai e un meci cu Sepsi. Va fi o luptă strânsă în play-off. Şi Sepsi, şi Botoşani, şi Clinceni, care se pare că se califică, vor pune probleme în play-off. Sunt loturi diferite la echipe, startegii diferite. Cert e că CFR şi Craiova sunt valoroase şi încercăm să ne ridicăm la nivelul competiţiei”

+ posts
Articole Asemanatoare
toni-petrea-fcsb-cfr
Toni Petrea: „Jucătorii au nevoie de suporteri”
toni-petrea-sepsi-fcsb
Toni Petrea: „Avem jucători pe lista de transferuri, să vedem dacă ajunge scrisoarea”
toni-petrea-fcsb-rapid
Toni Petrea : ” E o echipă bună, chiar dacă e nou promovată”
toni-petrea-gaz-metan-fcsb
Toni Petrea: „E greu să ne apropiem de CFR”

Lasa un raspuns

four × 2 =