Home > Fotbal > Gigi Becali a reacționat după ce a aflat cât costă întreținerea noului stadion din Ghencea

Gigi Becali a reacționat după ce a aflat cât costă întreținerea noului stadion din Ghencea

becali-stadion-ghencea

Lucrările la noul stadion „Steaua” au fost finalizate, conducerea clubului armatei așteptând ca spectatorii să poată revenii în tribune pentru a putea organiza meciul de deschidere a arenei de 32.000 de locuri.

Recent, în spațiul public, a apărut informația din partea reprezentanților CNI că întreținerea arenei se va ridica la peste un milion de euro anual.

La auzul acestei sume, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat pentru Pro Sport că era de așteptat o astfel de sumă, având în vedere că el a investit foarte mult în baza din Ghencea pe parcursul celor 10 ani în care armata le-a permis să se antreneze și să joace meciurile acolo:

„Aolo, 1 milion de euro? Păi voi ce credeați, tată? Că o să coste 3 lei? Credeți că eu am ținut Steaua în viață în Ghencea pe 2 lei? Am tocat o grămadă de bani acolo. Dar lasă că acum o să plătiți voi, părinții voștri și frații voștri întreținerea acestui stadion”

Becali este de părere că banii pentru întreținerea noului stadion vor fi plătiți de către toți contribuabilii români:

„De unde credeți voi că o să plătească CSA? Nu din banii Statului? MApN-ul de unde o să le dea lor banii? E, vedeți ce bun a fost la viața lui Gigi Becali în Ghencea? Acolo e munca mea și se antrenează acum pe terenurile făcute de mine jucătorii lui nea Oprița. Și câți bani am cheltuit eu acolo! Dar să vină acum nenea Talpan și să facă el rost de milionul ăsta de euro că nu o să meargă treaba cu banii de la toți românii. Oricum unii de pe acolo au salarii de barosani din banii Statului”

Patronul celor de la FCSB a mai declarat pentru aceeași sursă citată că FCSB va putea juca în Ghencea chiar dacă cei din MAPN se vor opune:

„Dacă vreau să joc în Ghencea mie nu o să îmi interzică nimeni, deoarece stadionul ăla nu e făcut din banii unui patron. Voi ține cont și de dorința suporterilor noștri, iar mie nu o să mi se întâmple ce i s-a întâmplat ani la rând lui Adrian Mititelu pe Oblemenco. Dar am zis să mă abțin cu declarații despre Ghencea ca să nu îi fac pe suporteri să se dușmănească și mai rău între ei”

+ posts
Articole Asemanatoare
gigi-becali-transfer-achim
Becali a anunțat numele noului fundaș dreapta de la FCSB
becali-oferta-omrani
Becali a anunțat că va face o ofertă de nerefuzat pentru un jucător de bază al campioanei CFR
becali-da-afara-jucator
Becali renunță la un jucător după egalul cu FC U Craiova
gigi-becali-tavi-popescu
Gigi Becali: „Tavi Popescu e jucător de 100 de milioane”

Lasa un raspuns

two × three =