Home > Fotbal > Poli Iași câstigă surprinzător în deplasare la Ovidiu

Poli Iași câstigă surprinzător în deplasare la Ovidiu

viitorul-poli-iasi-liga-1

Poli Iași a învins-o în această seară în deplasare pe Viitorul cu scorul de 2-1 (0-0), într-o partidă restantă din etapa a 24-a din Liga 1.

Djuranovic a deschis scorul pentru oaspeți în minutul 51 cu o lovitură de cap după o centrare din corner a lui Calcan. Tsoumou a restabilit egalitatea în minutul 82 cu o lovitură de cap după o centrare exclentă a lui Dussaut. Calcan a adus victoria moldovenilor în minutul 86 cu un șut pe jos din interiorul careului la capătul unui contraatac excelent al oaspeților.

Detaliile meciului

Echipele de start:

FC Viitorul: Căbuz – Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – Babunski (Andronache ’79), Artean (Gaztanaga ’46), Ciobanu – Matei (Pitu ’69), Tsoumou, Ganea (Haita ’81). Antrenor: Mircea Rednic;

Poli Iaşi: Brănescu – Onea, Popa, De Iriondo, Buşu – Vanzo, Passaglia, Vega (Acosta ’73) – Stan (Calcan ’12), Djuranovic, Popadiuc (Cristea ’84). Antrenor: Nicolo Napoli;

Arbitrii:

Marian Barbu – Imre-Laszlo Bucsi, Marius Cristian Marchidanu – George Cătălin Găman;

Cartonașe galbene:

FC Viitorul: Artean ’35, Dussaut ‘90 ;

Poli Iaşi: Calcan ’57, Popadiuc ’81, Brănescu ‘90+2;

Cu această victorie, Poli Iași acumulează 22 de puncte și se menține pe locul 16 în clasament. Viitorul este pe 11 cu 31 de puncte.

Etapa viitoare, Viitorul va primi vizita celor de la Gaz Metan Mediaș, iar Poli Iași va juca acasă cu FC Hermannstadt.

+ posts

Lasa un raspuns

eleven − ten =