Home > Fotbal > Gheorghe Mulțescu: ”Nu cred că mai am puterea să mai continui”

Gheorghe Mulțescu: ”Nu cred că mai am puterea să mai continui”

gheorghe-multescu-dinamo-clinceni

Dinamo a pierdut în această seară în fața celor de la Academi Clinceni a patra partidă consecutivă în campionat.

Antrenorul lui Dinamo, Gheorghe Mulțescu, a declarat în direct la Digi Sport la flashinterviul de după meci că nu crede că va mai continua și că va avea în acest weekend o discuție cu conducerea:

Nu cred că mai am puterea să mai continui. Mă gândesc să mă pun la dispoziția conducerii, să vedem ce vor. Vom vorbi acum, mâine, poimâine. Pe lângă faptul că am primit trei goluri foarte ciudate, din cornere și lovituri libere, lucrurile n-au stat cum trebuie.

Trăiesc o senzație, nici nu găsesc cuvintele. Mă simt inutil, poate n-am făcut ce trebuia să fac. Cu toate că m-am confruntat cu multe situații de-a lungul carierei, dar acum mi-e tare greu, e foarte ciudat.

Poate cineva mai pregătit, mai inspirat, poate face altceva. Nu vreau să dau bir cu fugiții, dar mi-e foarte greu

Tehnicianul dinamovist a vorbit și despre situația jucătorilor care au petrecut neținând cont de restricții în această săptămână:

De câțiva jucători sunt foarte dezamăgit. De-asta am și făcut schimbări. Dar dacă n-ai execuții, e greu. Meciul pe care l-am pierdut la Cluj a contat foarte mult.

Sunt acte de indisciplină care nu sunt în regulă, eu n-am știut. Sunt lucruri care nu sunt normale. E bine să analizăm și să luăm cea mai bună decizie, pentru binele clubului

+ posts
Articole Asemanatoare
multescu-demisie-dinamo
Gigi Mulțescu: „Mâine îmi depun demisia”
gheorghe-multescu-cfr-dinamo
Gheorghe Mulțescu: „Este inimaginabil ce poate face un om îmbrăcat în negru”
multescu-poli-iasi-dinamo
Gheorghe Mulțescu: „Încă n-am intrat în hora retrogradării”

Lasa un raspuns

two + seven =