Home > Fotbal > Înregistrare fără perdea cu Victor Pițurcă! Dezvăluiri dure despre Mihai Rotaru, Mangia și Pigliacelli

Înregistrare fără perdea cu Victor Pițurcă! Dezvăluiri dure despre Mihai Rotaru, Mangia și Pigliacelli

inregistrare-victor-piturca

Fostul selecționer, Victor Pițurcă, a fost miercuri invitat la emisiunea Sport Report de la Telekom Sport. Emisiunea ce a fost transmisă inițial în direct, a fost postată și pe canalul de youtube al celor de la Telekom Sport. Însă, angajații postului au încărcat emisiunea completă, inclusiv cu ceea ce s-a vorbit în pauzele publicitare.

Cei de la Telekom Sport și-au dat seama de greșeală și au sters clipul, însă un telespectator a fost pe fază și a înregistrat momentul dialogului dintre Pițurcă și moderatorul emisiunii, Silviu Tudor Samuilă, din pauza publicitară, iar apoi l-a urcat pe contul său de facebook.

VIDEO-ul are puțin peste patru minute, iar Victor Pițurcă abordează fără cenzură mai multe subiecte din interiorul clubului CS Universitatea Craiova.

Primul om luat în colimatoriu de Pițurcă este portarul Mirko Pigliacelli despre care spune următoarele:

„Pigliacelli era o jigodie fără margini! Nu numai că dădea mesaje să fie el căpitanul, dar veam un puști portar, Popică, l-am băgat în Cupă și i-am spus lui Pigliacelli să-l încurajeaze și pe el. Nu voia! El era supărat că de ce nu apără tot el și în Cupă!”

Fostul selecționer a continuat despre patronul oltenilor să spună fără menajamente:

„A venit Rotaru și mi-a zis că e răzmeriță în vestiar. De unde știi, mă, tu că e răzmeriță? Știi tu ce-i aia?! O știu eu, o știi tu că vin și îți spun ție câțiva jucători. El voia să-l dea afară de mult și pe Mangia, l-a prins că-i trimitea mesaje unui jucător, era bulangiu. Și pe ăstă îl schimbă, pe grec! Pentru că-l bagă pe Vătăjelu fundaș dreapta. Am auzit deja că e nemulțumit, sunt multe discuții. E un libidinos, un jeg de om! Îmi zice că m-a dat afară. Păi, bă, în p***a mă-tii, dacă mă dădeai afară nu trebuia să-mi dai banii? 450.000 de euro! Ăstora așa trebuie să le faci. Banii!”

De asemenea, Pițurcă a mai recunoscut că a făcut o prostie că s-a dus antrenor la Craiova:

„Acum am zis că nu mai vreau să stau, să mă cert cu ei. El voia să plec, pentru că el nu mai însemna nimic pe-acolo. Înainte era șeful. M-am dus acolo din prostia mea, fiind vorba de Craiova. Am avut încredere că voi face o echipă bună acolo. Nu credeam că Rotaru e un astfel de om. Trebuia să-l înjur de două ori, să-i dau un șut în c*r, să mă dea afară și să-i dau banii. Așa trebuia să-i fac”

Mai jos, întreaga înregistrare cu dialogul dintre Pițurcă și Samuilă:

+ posts

Lasa un raspuns

2 × five =