Home > Fotbal > Florin Tănase: „Nu mai putem să jucăm cu asemenea arbitraj”

Florin Tănase: „Nu mai putem să jucăm cu asemenea arbitraj”

florin-tanase-sepsi-fcsb

FCSB a remizat în această seară cu Sepsi Sf. Gheorghe și este în pericol să piardă primul loc la sfârșitul sezonului regular.

După partidă, căpitanul celor de la FCSB, Florin Tănase, a răbufnit la adresa arbitrajului în direct la TelekomSport la flash-interviu:

„Foarte dezamăgiţi, pentru că, după părerea mea, puteam să ne desprindem, să facem 2-0, dar nu am reuşit, şi din cauza arbitrului. Eu nu ştiu cine analizează prestaţiile lor, pentru că ne-am săturat şi noi. Nu mai putem să jucăm cu asemenea arbitraj. Arbitrul dă fault în atac şi mi-a rupt piciorul. Multe faulturi. Vreau să analizeze cineva, de câte ori ne-a arbitrat Călin şi de câte ori a greşit împotriva noastră. Trebuia să fie un joc uşor, asta e şi părerea mea, dar când arbitrul îi lasă să aibă asemenea intrări, aturi invers, nici nu vede, nu e poziţionat cum trebuie, dă aşa, după ureche. Îi zice arbitrul de rezervă ceva, nici nu ascultă.”

Tănase a continua atacul la adresa arbitrilor și când a vorbit despre partida din Super Cupă cu CFR:

„Ce aşteptări să avem de la Supercupă) Să vedem cine ne mai arbitrează. Bîrsan, Călin şi cine ne-a mai arbitrat, Cojocaru. accidentările) Accindtările sunt pierderea cea mai mare din seara asta. Sperăm să-şi revină cât mai repede, pentru că avem nevoie de ei. Nu avem un lot aşa de numeric”

Căpitanul celor de la FCSB a infirmat zvonurile că ar putea ajunge la CFR:

Nu se pune problema de aşa ceva. Eu mai am contract cu Steaua încă un an şi ceva. Îmi doresc să plec în străinătate. Îi mulţumesc lui Edi Iordănescu că mă apreciază, dar poate în altă parte vom putea lucra împreună”

+ posts
Articole Asemanatoare
becali-florin-tanase-fcsb
Becali a anunțat ce se va întâmpla cu Florin Tănase: „Da, așa este!”
florin-tanase-fcsb-sepsi
Florin Tănase: „Am râs de penalty-urile pe care le cereau cei de la CFR”
toni-petrea-sepsi-fcsb
Toni Petrea: „Trebuie să strângem rândurile”
florin-tanase-fcsb
Florin Tănase: „Mulțumim celor de la PMB pentru că ne-au lăsat să jucăm pe National Arena”

Lasa un raspuns

5 × 3 =