Home > Fotbal > Dușan Uhrin: „Voi da totul pentru a o salva pe Dinamo”

Dușan Uhrin: „Voi da totul pentru a o salva pe Dinamo”

dusan-uhrin-astra-dinamo

Dinamo a remizat în această seară în deplasare cu Astra Giurgiu în prima etapă a play-out-ului ligii 1.

După partidă, noul antrenor al lui Dinamo, Dusan Uhrin jr, a tras concluziile în direct la Telekom Sport la flashinterviu:

Sunt mulţumit după acest meci. Am avut câteva ocazii, dar şi Astra a avut. Am jucat mai mult poziţional, trebuie să fim mai agresivi în careu. Dar sunt mulţumit cu acest punct. Nu am marcat, dar nici nu am primit. Este un lucru important pentru noi, pentru că de mult timp Dinamo nu a mai primit gol. Partea pozitivă a fost agresivitatea jucătorilor

Uhrin este de părere că sunt multe de schimbat la echipa sa, atât în joc cât și în atitudine:

„A fost un meci bun, pentru că s-a jucat rapid. Ambele echipe au jucat bine. Trebuie să schimbăm foarte multe, de la atitudine, până la jocul din atac. Sunt foarte multe lucruri. Nu avem timp de pierdut, trebuie să ne concentrăm asupra jocului. Dacă ne pierdem concentrarea, pierdem totul. De aceea cred că e foarte important să ne concentrăm la fiecare joc”

Tehnicianul dinamovist promite că va face tot posibilul pentru a salva Dinamo de la retrogradare:

„Nu vreau să vorbesc despre probleme, pentru că avem foarte multe. Trebuie să ne îndepărtăm de ele. Să ne gândim tot timpul doar la probleme este foarte ciudat. Noi trebuie să fim pozitivi. Problema este că nu avem puncte şi că nu marcăm goluri. Este important să ajungem mai des în careu şi să marcăm. Nu vreau să fac promisiuni. Pot să promit doar că voi da maximum pentru a o salva pe Dinamo”

+ posts
Articole Asemanatoare
dusan-uhrin-fc-arges-dinamo
Dusan Uhrin: „Mă gândesc doar cum să scap de baraj”
dusan-uhrin-dinamo-hermannstadt
Dusan Uhrin: „Va fi dificil să scăpăm de baraj”
dusan-uhrin-gaz-metan-dinamo
Dusan Uhrin: „Așa nu se mai poate”

Lasa un raspuns

19 − 17 =