Home > Tenis > Gabriela Ruse aduce România în joc în fața Italiei

Gabriela Ruse aduce România în joc în fața Italiei

gabriela-ruse-victorie-fed-cup

Gabriela Ruse, nr. 168 WTA, a învins-o în această după-amiază pe Jasmine Paolini, nr. 104 WTA, scor 1-6, 6-3, 6-4, în cel de-al treilea meci al confruntării România – Italia din barajul pentru grupa mondială a FED Cup.

În primul set, după ce în primele două game-uri s-a mers cu serviciul, italianca a reușit să ia cinci game-uri la rând și să închidă primul set la 1.

În cel de-al doilea set, în primele două game-uri cele două jucătoare și-au făcut serviciul, apoi Gabi a reușit patru game-uri la rând și s-a desprins la 5-1. Italianca a reușit să recupereze din diferență și să vină la 3-5, dar sportiva noastră și-a păstrat cumpătul și a închis cu serviciul setul secund la 6-3.

Ruse a început bine și setul secund și s-a desprins la 2-0 și 3-1. Au urmat apoi două schimburi de break-uri până la scorul de 5-3. În final, cele două jucătoare și-au făcut serviciul în ultimele două game-uri ale setului, iar Gabi a câstigat decisivul cu 6-4.

După acest meci, scorul a devenit 2-1 pentru Italia, iar în meciul al patrulea Mihaela Buzărnescu va va încerca să egaleze situația în fața Elisabettei Cocciaretto, nr. 111, WTA.

+ posts
Articole Asemanatoare
simona-halep-romania-italia-fed-cup
Italienii, speriați că Simona Halep va reveni în echipa de FED Cup

Lasa un raspuns

five × 5 =