Home > Tenis > Simona Halep: „Este mult mai greu să joci pentru țară accidentată”

Simona Halep: „Este mult mai greu să joci pentru țară accidentată”

simona-halep-aeroport-plecare-stuttgart

Simona Halep a decis în cele din urmă să joace la turneul de la Stuttgart, iar în această dimineață a decolat spre Germania.

Pe aeroport, Halep a declarat că deși România este condusă de Italia după prima zi de FED Cup, fetele noastre pot întoarce astăzi rezultatul:

„Mi-a părut rău să văd că Miki nu a putut să câștige acest meci, m-am uitat la ambele. A avut foarte multe șanse, a luptat enorm de mult. Îmi pare tare rău, dar meciul nu e pierdut. Așa cum bine știm, până la ultima minge trebuie să se joace. Eu sper și cred că fetele vor reveni”

Numărul trei mondial a mai spus că încă nu este sigură că s-a refăcut după accidentare, iar prezența sa pe teren la Stuttgart nu este o certitudine:

„Nu știu exact dacă m-am refăcut, chiar vorbeam că mai am patru zile până o să joc un meci și e foarte diferit să merg la Fed Cup nepregătită sau de a merge la un turneu individual. Așa că dacă este să nu pot să joc, mp retrag și atât. Nu afectează pe nimeni, doar pe mine. La Fed Cup, aș fi afectat echipa și tot timpul când nu sunt 100% nu merg la echipă, pentru că este mult mai greu să joci pentru țară accidentată”

Campioana de la Wimbledon a vorbit și despre perioada petrecută cu Darren Cahill care a venit în România pentru a fi lângă ea la antrenamente:

„Îmi doresc tare mult să joc tot sezonul de zgură. A fost foarte bine cu Darren lângă mine, am putut să ieșim la o terasă să mâncăm de prânz și să ne antrenăm. M-am antrenat destul de bine, nu am avut dureri, sper să mă țină și la meciuri”

Simona a mai spus că le va da mesaje de încurajare fetelor din echipa României de Fed Cup:

„Am vorbit cu fetele și ieri dimineață. După meci nu le-am scris, pentru că nu am știut ce să le scriu, dar le voi trimite acum înainte de meci încă un mesaj cu ‘Baftă!’. Sunt alături de ele cu tot sufletul și sper să câștige meciurile”

+ posts
Articole Asemanatoare
simona-halep-declaratie-australian-open
Simona Halep: „Simt că sunt aproape de cel mai bun tenis al meu”
simona-halep-novak-djokovic
Simona Halep a vorbit și ea despre situația lui Novak Djokovic
simona-halep-interviu-melbourne
Simona Halep: „Încă iubesc tenisul”
simona-halep-interviu-melbourne
Simona Halep: „Nu am jucat bine astăzi”

Lasa un raspuns

nineteen − 8 =