Home > Fotbal > Astra urcă pe primul loc în play-out

Astra urcă pe primul loc în play-out

hermannstadt-astra-liga-1

Astra Giurgiu a învins-o în această seară în deplasare pe FC Hermannstadt cu scorul de 3-1 (0-0), în prima partidă a etapei a 2-a din play-out-ul ligii 1.

Graovac a deschis scorul pentru oaspeți în mintuul 56 cu o lovitură de cap excelent plasată după o centrare a lui Wuthrich. Matricardi a restabilit egalitatea în minutul 61, deviind din patru metri centrarea din corner a lui Petrescu. Două minute mai târziu, Gheorghe a readus-o pe Astra în avantaj, speculând o minge respinsă doar până la marginea careului de portarul advers. Merloi a stabilit scorul final, 3-1 în minutul 85 cu un șut superb în diagonală după ce a pătruns în careu la capătul unei acțiuni individuale.

Detaliile meciului

Echipele de start:

Hermannstadt: Figueiredo – Matricardi, Dâlbea (Sîntean ’75), Stoica – Măţel, Aosman, Alhassan (Addae ’60), Buzan (Petrescu ’14), Opruţ – Yazalde (Bagarici ’60), Sebaihi (Aralica ’75). Antrenor Eugen Beza;

Astra: Lazar – Raspopovici, Graovac, Jovanovici, Lamanje (Şerban ’86) – Canadja, Crepulja, Wutrich – Stahl (Merloi ’65), Krpici (Montini ’46), Riza (Gheorghe ‘7, Balaure ’87). Antrenor Eugen Neagoe;

Arbitrii:

Iulian Călin – Ciprian Danşa, Adrian Popescu – Sorin Costreie;

Cartonașe galbene:

Hermannstadt: Bagarici ’79;

Astra: Raspopovici ’35, Merloi ’67;

Cu această victorie, Astra acumulează 23 de puncte și urcă pe locul 7 în clasament. Hermannstadt este pe 15 cu 14 puncte.

Etapa viitoare, Hermannstadt va juca în deplasare cu UTA, iar Astra va primi vizita celor de la FC Argeș.

+ posts
Articole Asemanatoare
Hermannstadt-Astra-Giurgiu-Liga-1
Astra Giurgiu se impune pe final în deplasare cu Hermannstadt

Lasa un raspuns

one × 2 =