Home > Fotbal > Gaz Metan o învinge pe Astra la ultima fază

Gaz Metan o învinge pe Astra la ultima fază

gaz-metan-astra-liga-1 (3)

Gaz Metan Mediaș a învins-o în această după-amiază pe Astra Giurgiu, scor 2-1 (0-0), în prima partidă a etapei a 7-a din play-out-ul ligii 1.

Horsia a deschis scorul în minutul 60 cu o lovitură de cap din marginea careului mic după o centrare excelentă a lui Butean. Montini a restabilit egalitatea în minutul 89 reluând cu capul din 11 metri centrarea lui David Bruno. Vlad Morar a adus victoria gazdelor la ultima fază a meciului cu o nouă lovitură de cap după o centrare perfectă a lui Morar.

Detaliile meciului

Echipele de start:

Gaz Metan: Pleşca – Baco, Larie, Trif – Butean, Gabriel Moura, Alceus (Chamed ’46), Deaconu (Romeo ’71), Velisar  (Horşia ’56)– Costea (Morar ’18), Valente (Pambou ’71). Antrenor: Mihai Teja;

Astra: Popa – David Bruno, Graovac, Jovanovic, Lamanje  (Canadjija ’69)– Gheorghe (Găman ’58), Crepulja, Boe-Kane (Balaure ’78)– Stahl (Merloi ’78), Krpic (Montini ’69), Răduţ. Antrenor:  Eugen Neagoe;

Arbitrii:

Iulian Călin – Radu Adrian Ghinguleac, Sebastian Eugen Gheorghe – Szabolcs Kovacs;

Cartonașe galbene:

Gaz Metan: Alceus ’38

Astra: Crepulja ’22, ’41, Boe-Kane ’27, Jovanovici ’67;

Cartonașe roșii:

Astra: Crepulja ’41;

După această victorie, Gaz Metan acumulează 29 de puncte și urcă pe locul 9 în clasament. Astra este pe 12 cu 24 de puncte.

Etapa viitoare, Gaz Metan va juca în deplasare cu UTA, iar Astra va primi vizita celor de la FC Voluntari.

+ posts
Articole Asemanatoare
gaz-metan-astra-liga-1
Astra face un paș greșit la Mediaș în lupta pentru play-off

Lasa un raspuns

eleven − 2 =