Primele imagini cu suporterii rapidului în tribunele noului stadion din Giulești

Noul stadion al rapidului este din ce în ce mai aproape de finalizare, iar echipa este și ea cu un pas în Liga 1.

Înainte meciului cu ASU Poli, suporterii și jucătorii au mers în tribunele noului stadion, iar liderul galeriei giuleștene le-a transmis un mesaj jucătorilor:

“Voi puteţi fi primii care calcă pe acest gazon. Vă promit solemn că numele fiecăruia dintre voi va fi scris aici în această peluză. Să inaugurăm acest stadion în Liga 2 pentru noi ar fi o nenorocire”

Pe pagina de facebook a Peluzei Nord s-a postat un video cu întreaga acțiune de ieri din Giulești și a fost scris un nou mesaj de încurajare pentru rapidiști:

“Învingeți, promovați și câștigați-vă locul în istoria Giuleștiului, fiți partizanii bucuriei tuturor generațiilor rapidiste care visează să inaugureze noul templu giuleștean pe prima scenă a fotbalului românesc, așa cum merită.Am fost împreună cu băieții noștri pentru a le transmite clar susținerea și că gândul fiecărui rapidist este îndreptat către ei. Ne-au promis că vor lupta până la ultima picătură de energie pentru a îndeplini dorința comună a întregii suflări rapidiste: PROMOVAREA!Hai Rapid!”

A început montarea gazonului la stadionul din Giulești

Ieri, Compania Națională de Investiții a publicat câteva imagini cu stadiul lucrărilor la stadionul rapidului din care se poate vedea că a început montarea gazonului.

sursa: Compania Națională de investiții

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 1 =