Home > Fotbal > Academica Clinceni întoarce superb meciul cu FC Botoșani

Academica Clinceni întoarce superb meciul cu FC Botoșani

academica-clinceni-fc-botosani-liga-1

Academica Clinceni a învins-o în aceestă seară pe teren propriu pe FC Botoșani cu scorul de 4-3 (1-3), în prima partidă a etapei a 8-a din play-off-ul ligii 1.

Botoșani a deschis scorul în minutul 5 grație autogolului lui Achim care a trimis mingea înapoi fără să se uite dacă portarul este în poartă. Ongenda a făcut 2-0 în minutul 16 după o acțiune personală în care l-a ridiculizat pe Gardoș și a șutat imparabil din marginea careului mic. Chandarov a redus din diferență în minutul 22 înscriind cu o scăriță superbă. Papa a făcut 3-1 la ultima fază a primei reprize cu o lovitură de cap după un corner executat de Rodriguez.

Markovic a readus-o pe Academica Clinceni în joc în minutul 71, după ce a protejat superb o minge în interiorul careului și a marcat cu un șut puternic. Chunchukov a egalat în minutul 75 cu o lovitură de cap după o centrare excelentă a lui Pîrvulescu. Markovic a adus victoria ilfovenilor în mintuul 86 după o reluare cu latul în urma unei centrări în fața porții a lui Codrea.

Detaliile meciului

Echipele de start:

Academica Clinceni: Ureche – Achim, Bilali, Gardoş (Patriche ’31), Pîrvulescu – Cebotaru (Moulin ’46), Cascini – Popa (Tănase ’46), Ciandarov (Markovici ’63), Cordea – R. Rusescu (Ciunciukov ’63). Antrenor Ilie Poenaru;

Botoşani: Hankic – Patache, Chindriş, Meleke, A. Şeroni – E. Florescu, Rodriguez, E. Papa (M. Roman ’63) – Ongenda (Aşkovski ’72), D. Croitoru (Tîrcoveanu ’21, Holzmann ’72), Al Mawas. Antrenor Marius Croitoru.

+ posts

Lasa un raspuns

one × two =