Home > Fotbal > Sepsi face egal cu FCSB și aproape o face pe CFR campioană

Sepsi face egal cu FCSB și aproape o face pe CFR campioană

sepsi-fcsb-liga-1

Sepsi și FCSB au remizat în această seară la Sf. Gheorghe, scor 2-2 (1-1), în ultima partidă a etapei a 8-a din play-off-ul ligii 1.

Petrilă a deschis scorul în minutul 71 pentru gazde cu un șut plasat la colțul lung după ce a fost găsit excelent liber în careu de Golofca. Un minut mai târziu, Dumiter a făcut 2-0 după ce mingea a intrat în poartă la contra sa la degajarea lui Radunovic.

Buzic a readus-o pe FCSB în joc în minutul 81, înscriind din cădere după pasa excelentă a lui Octavian Popescu. La ultima fază a meciului, Tănase a restabilit egalitatea, reluând din fața porții centrarea lui Moruțan.

Detaliile meciului

Echipele de start:

Sepsi: Niczuly – Aganovic (Kovacs ’89), Ninaj, B. Mitrea, M. Ştefănescu – Fofana (Tincu ’84), Vaşvari – Dumiter, Eder Gonzalez (Purece ’46), N. Păun (Petrila ’63) – Safranko (Golofca ’63). Antrenor: Leo Grozavu;

FCSB: Straton – V. Creţu, I. Cristea, D. Nedelcu (Buziuc ’31), Radunovic – Ov. Popescu (Perianu ’49), Oaidă (Niţă ’75), D. Olaru – Moruţan, Fl. Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Anton Petrea;

Arbitrii:

Marcel Bîrsan – Valentin Avram, Daniel Mitruţi – Ionuţ Coza;

Cartonașe galbene:

Sepsi: Gonzalez ’39, Păun ’57, Golofca ’88, Niczuly ‘90+3;

FCSB: Moruţan ’42, Tănase ‘74;

Cu acest egal, Sepsi acumulează 37 de puncte și se află pe locul 4 în clasament. FCSB este pe 2 cu 45 de puncte.

Etapa viitoare, Sepsi va juca în deplasare cu Academica Clinceni, iar FCSB va primi vizita celor de la CS Universitatea Craiova.

+ posts
Articole Asemanatoare
sepsi-fcsb-liga-1
FCSB se încurcă în deplasare la Sepsi
cfr-craiova-liga-1
CFR câstigă titlul în Liga 1 pentru al treilea an consecutiv

Lasa un raspuns

3 × one =