Home > Fotbal > Șumudică s-a răzgândit: „Nu există nicio variantă ca eu să antrenez această echipă”

Șumudică s-a răzgândit: „Nu există nicio variantă ca eu să antrenez această echipă”

sumudica-antrenor-fcsb

Deși în această după-amiază, Gigi Becali spunea că în proporție de 99% Șumudică va fi noul antrenor al FCSB-ului, tehnicianul se pare că s-a răzgândit.

Într-o intervenție la emisiunea Digi Sport live, Șumudică a spus că nu a ajuns la un acord cu Gigi Becali, în plus nici sufletește nu poate face acesst pas:

„Eu sunt liniștit, am decis să nu fac acest pas. Sunt un antrenor liber în continuare și episodul FCSB pentru mine a luat sfârșit, deci nu există nicio variantă ca eu să antrenez această echipă.

Am avut o discuție bărbătească în care ne-am spus ce aveam de spus și într-un final, din cauza unor neconcordanțe, legate și de staff și alte probleme, am decis să nu colaborăm și e cel mai bine atât pentru el, cât și pentru Marius Șumudică.

Din punct de vedere a ceea ce spune sufletul și inima, eram îndoit. Profesional, mi-aș fi dorit să lucrez și să fac performanță la un club care îți oferă condiții, dar sufletește n-am putut să fac pasul”

Astfel, Șumudică este în continuare liber de contract și rămâne de văzut unde va antrena în următorul sezon, recent în presă apărând și varianta CSU Craiova.

De asemenea și FCSB rămâne în continuare în căutare de antrenor, după ce Toni Petrea și-a anunțat plecarea la finalul acestui sezon.

+ posts
Articole Asemanatoare
toni-petrea-plecare-fcsb
Toni Petrea, ca și plecat de la FCSB
trica-demis-craiova
Eugen Trică s-a despărțit de FC U Craiova
toni-petrea-antrenament-fcsb
Toni Petrea a fost prezentat oficial la FCSB
PETREA-ANTRENOR-NOU-FCSB
Toni Petrea e revenit pe banca celor de la FCSB

Lasa un raspuns

twelve − seven =