Home > Fotbal > Reacția suporterilor FCSB după promovarea celor de la CSA în liga secundă: „Suntem nerăbdători să aflăm”

Reacția suporterilor FCSB după promovarea celor de la CSA în liga secundă: „Suntem nerăbdători să aflăm”

comunicat-asociatia-salvati-steaua

Suporterii celor de la FCSB au oferit prima reacție după ce ieri CSA Steaua a promovat în liga secundă.

Asociația „Salvați Steaua” a emis un comunicat pe pagina lor oficială de facebook în care vor să afle ce entitate privată va prelua clubul din Ghencea pentru a putea promova în Liga 1 în sezonul viitor:

„Alături de milioanele de fani UM 0 și ceva, Asociația noastră așteaptă cu nerăbdare să cunoască entitatea privată care va prelua / cesiona activitatea sportivă a secției înființate în 2017. Suntem nerăbdători să aflăm cum este să dai milioane pe un logo care să nu-ți aparțină (și care s-ar putea să nu fie nici al UM), pentru un palmares cu semnul întrebării (2 promovări spectaculoase din divizia D tooocmai in div. B :)), sa investești într-o secție care nu-ți va aparține și unde nu vei putea lua decizii fără ceva generali lângă tine, s.a.

Cităm din răspunsul FRF: …’Legea sportului în vigoare nu prevede posibilitatea cluburilor de drept public de a fi membre ale ligilor profesioniste. Prin urmare, o structură sportivă organizată sub forma unui club sportiv de drept public nu poate participa în competițiile organizate de Liga Profesionistă de Fotbal.

Pentru a putea participa în competiția Liga 1, un club de drept public trebuie să se reorganizeze sau să cesioneze activitatea sportivă unui club de drept privat…”

+ posts
Articole Asemanatoare
falemi-impacare-fcsb-csa
Un fost jucător al stelei anunță: „Este foarte probabil ca CSA și FCSB să se împace”
sponsor-comun-csa-fcsb
O primă legătură comună între CSA și FCSB
Miodrag-Belodedici-fscb-steaua
Miodrag Belodedici: „Sper că FCSB și CSA se vor împăca”

Lasa un raspuns

three × 3 =