Home > Handbal > Xavi Pascual este noul antrenor al lui Dinamo

Xavi Pascual este noul antrenor al lui Dinamo

xavi-pascual-antrenor-dinamo

Clubul Dinamo a anunțat în această dimineață printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului numirea în fucția de antrenor principal al echipei de handbal a lui Xaci Pascual, actualmente antrenorul Barcelonei până la finalul acestui sezon.

Pascual a fost și selecționerul echipei naționale a României în perioada 2016-2018, însă a renunțat la această funcție din cauză că nu putea să fie și antrenorul Barcelonei și selecționer în același timp.

Palmaresul său la Barcelona pe care a antrenat-o timp de 12 ani este unul impresionant: 2 Ligii ale campionilor, 11 campionate, 10 cupe și 5 campionate mondiale ale cluburilor.

Pasqual a făcut prima declarație pentru CS Dinamo în calitate de antrenor al „Dulăilor” :

„Este o onoare pentru mine să mă întorc ca antrenor în România. Dinamo m-a dorit foarte mult și vreau să mulțumesc clubului pentru efortul depus pentru a mă avea pe banca tehnică în sezonul următor.

Pentru mine este o mare provocare și sper că această colaborare să fie de lungă durată și de mare succes. Aș dori, de asemenea, să îi trimit cele mai bune urări lui Javi Humet în aceste momente dificile pentru el. Am fost foarte impresionat de modul în care fanii dinamoviști l-au susținut în acele momente dificile.

HAI DINAMO !!!”

De asemenea, clubul Dinamo a anunțat despărțirea de actualul antrenor Constantin Ștefan, care a câstigat pe banca lui Dinamo, 3 campionate și 2 cupe în ultimii trei ani.

+ posts

Lasa un raspuns

4 × two =