Home > Fotbal > Marius Șumudică a semnat cu CFR

Marius Șumudică a semnat cu CFR

marius-sumudica-antrenor-cfr

Marius Șumudică este oficial noul antrenor al campioanei CFR Cluj. Acesta a semnat un contract valabil pe următoarele două sezoane.

El îi va lua locul pe banca campioanei lui Edi Iordănescu care și-a anunțat ieri oficial demisia.

Tehnicianul a dezvăluit într-o intervenție în direct la DigiSport că a ales să antreneze la Cluj pentru a face performanță pe plan intern și internațional:

„Am negociat cu mai multe echipe din Arabia Saudită, dar a primat seriozitatea celor de la CFR Cluj. Rar mi-a fost dat să întâlnesc un om ca Marian Copilu. Nu mi-a trebuit mult să iau această decizie, având în vedere lotul, rezultatele și șansa pe care o am, să mă bat la trofee.

În Arabia Saudită nu poți lua decât o echipă din a doua jumătate a clasamentului, cu care poți termina pe la jumătatea clasamentului. Din punct de vedere financiar, era mult mai bine în Arabia Saudită, dar eu îmi doresc să fac performanță. La CFR Cluj este mediul propice.

Ieri am avut o discuție cu Marian Copilu, au fost unele mici neconcordanțe la nivel de contract, nici nu s-a uitat, le-a scos imediat. Când am văzut cum se comportă, am semnat cu ochii închiși. A fost și libertatea de a discuta, libertatea de a alege anumiți jucători. Mi-a dat mână liberă în ceea ce înseamnă alcătuirea echipei. Deciziile pe care le iau, tot, te simți antrenor. La ce mi-au oferit, m-am simțit antrenor

De-a lungul carierei le-a mai antrenat pe Rapid, Vaslui, Astra Braşov, Al-Shaab, Concordia, Kayserispor, Shabab și Gaziantep.

Este campion al României cu Astra în 2016.

+ posts
Articole Asemanatoare
toni-petrea-plecare-fcsb
Toni Petrea, ca și plecat de la FCSB
trica-demis-craiova
Eugen Trică s-a despărțit de FC U Craiova
toni-petrea-antrenament-fcsb
Toni Petrea a fost prezentat oficial la FCSB
PETREA-ANTRENOR-NOU-FCSB
Toni Petrea e revenit pe banca celor de la FCSB

Lasa un raspuns

4 × 5 =