Home > Fotbal > Mario Nicolae: „Sunt oameni de afaceri din ce în ce mai interesați de Dinamo”

Mario Nicolae: „Sunt oameni de afaceri din ce în ce mai interesați de Dinamo”

mario-nicolae-dinamo

Dinamo a reușit în extremis să se salveze de la retrogradare în sezonul trecut și caută în acest moment soluții pentru a nu mai ajunge în această situație și în sezonul viitor.

Managerul lui Dinamo, Mario Nicolae, a declarat pentru Digi Sport că urmează ca în următoarele zile să se facă o sedință amănunțită cu privire la resursele financiare ale clubului:

„Ioan Andone nu avea cum să mintă. Tot ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimul an a fost ca o misiune imposibilă și spre bucuria celor care iubesc Dinamo, am reușit să salvăm echipa. Va fi foarte greu. În zilele ce vor urma, se va face o analiză amănunțită a celor care sunt implicați activi la Dinamo. Mă refer la programul DDB, la sponsori”

De asemenea, Nicolae a mai precizat pentru aceeași sursă citată că există datorii foarte mari făcute de spaniolii care au preluat-o pe Dinamo în vara trecută:

„Săptămâna viitoare, vom afla mai multe în legătură cu viitorul lui Dinamo și despre felul în care vom continua. Se va face o analiză despre cum vom putea merge înainte sănătos. Sunt datorii foarte mari și spaniolii nu au făcut decât să distrugă acest club. Sunt datorii de sute mii de euro care s-au făcut într-o singură oră, printr-o singură semnare a unor documente”

Managerul lui Dinamo a adăugat că există interes pentru Dinamo din partea oamenilor de afaceri, însă vor să vadă mai întâi ce se va întâmpla cu noua conducere spaniolă:

„Vom merge la Negoiță. Sunt oameni de afaceri din ce în ce mai interesați de Dinamo, pentru că au fost impresionați de ce s-a întâmplat în ultimul an. Peste două milioane de euro, strânși de suporteri. Este nevoie de o persoană potentă financiar care să susțină echipa. Vor să vadă mai întâi ce se întâmplă cu spaniolii. Aici este problema. Acești oameni sunt dispăruți, există doar în acte, nu există nicio comunicare cu ei”

+ posts

Lasa un raspuns

fourteen − 7 =