Home > Fotbal > Viitorul tot mai aproape de fuziunea cu Farul

Viitorul tot mai aproape de fuziunea cu Farul

fuziune-viitorul-farul

Fuziunea dintre Viitorul și Farul Constanța este tot mai aproape de a se concretiza.

Din câte se pare, Viitorul va deveni Farul Constanța în următorul sezon din Liga 1, iar Academia Hagi îsi va păstra numele, fiind distinct în acest moment de clubul din Ovidiu.

Președintele clubului Viitorul, Gică Popescu a declarat în direct la Pro X că totul se va concretiza în următoarele câteva zile sau ore:

„E pe drumul cel bun fuziunea. Se va realiza in perioada urmatoare. Depinde de cateva ore, zile. Academia Hagi va ramane Academia Hagi, sunt doua identitati diferite. Viitorul se va transofrma in Farul Constanta. Vom structura numele, dar juridica va ramane aceeasi”

Popescu a declarat pentru aceeași sursă citată că echipa va juca momentan în continuare la Ovidiu până când se va construi un stadion nou la Constanța:

„Vom juca tot la Viitorul, nu se va schimba absolut nimic. Noi speram intr-un termen relativ scurt sa se construiasca si un stadion, pana atunci vom juca la Ovidiu. Din punct de vedere juridic, lucrurile au fost facute intr-un anumit mod, dar in campionatul viitor va fi Farul Constanta”

+ posts

Lasa un raspuns

5 × 5 =