Home > Fotbal > Belgia se califică în optimi la Euro 2020

Belgia se califică în optimi la Euro 2020

danemarca-belgia-euro-2020

Belgia a învins-o în această seară la Copenhaga, scor 2-1 (0-1) pe Danemarca într-o partidă contând pentru grupa B de la Euro 2020.

Poulsen a deschis scorul pentru Danezi în minutul 2, cu un șut în diagonală din interiorul careului, după ce a fost servit excelent de Hojbjerg care a interceptat o minge la 30 de metri de poartă.

Hazard a restabilit egalitatea în minutul 55, finalizând din cinci metri mingea trimisă excelent în fața porții de De Bruyne.

De Bruyne a adus victoria belgienilor în minutul 70 cu un șut pe jos din marginea careului.

Detaliile meciului

Echipele de start:

Danemarca: Schmeichel – Christensen, Kjaer, Vestergaard (Skov Olsen ’85), Maehle – Wass (Stryger Larsen ’62), Hojbjerg, Delaney (Jensen ’72) – Braithwaite, Poulsen (Norgaard ’62), Damsgaard (Cornelius ’72). Antrenor: Kasper Hjulmand;

Belgia: Courtois – Alderweireld, Denayer, Vertonghen – Meunier,  Tielemans, Dendoncker (Witsel ’59), T. Hazard (Vermaelen ’90+4) – Mertens (De Bruyne ’46), Lukaku, Carrasco (E. Hazard ’59). Antrenor: Roberto Martinez;

Arbitru:

Bjorn Kuipers (Olanda);

Cartonașe galbene:

Danemarca:  Waas ’59, Damsgaard ’69, Jensen ’82;

Belgia: T. Hazard ’90+4;

După această victorie, Belgia acumulează șase puncte și se află pe primul loc în grupă. Danemarca este ultima fără niciun punct.

În meciul următor, Danemarca va întâlni Rusia, iar Belgia va juca cu Finlanda.

+ posts

Lasa un raspuns

five + 3 =