Home > Fotbal > Danemarca este prima echipă calificată în sferturile Euro 2020

Danemarca este prima echipă calificată în sferturile Euro 2020

tara-galilor-danemarca-euro-2020

Danemarca a învins-o în această seara la Amsterdam pe Țara Galilor cu scorul de 4-0 (1-0), în prima optime de finală de la Euro 2020.

Dolberg a deschis scorul pentru danezi în minutul 27 cu un șut superb de la 25 de metri. Același Dolbert a făcut 2-0 în minutul 48, după ce a profitat de o respingere defectuoasă a lui Williams și a șutat imparabil din interiorul careului.

Maehle a dus scorul la 3-0 în minutul 88, după ce centrarea lui Jensen l-a găsit liber în careu, a driblat în careu și a înscris cu un șut în forță. Braithwaite a stabilit scorul final la ultima fază a meciului după ce a fructificat o pasă excelentă a lui Cornelius.

Detaliile meciului

Echipele de start:

Ţara Galilor: Ward – C. Roberts (Williams ’40), Rodon, Mepham, Davies – Morrell (Wilson ’60), Allen – Bale, Ramsey, James (Brooks ’78) – Moore (Roberts ’78). Selecţioner: Rob Page;

Danemarca: Schmeichel – Christensen, Kjaer (Andersen ’77), Vestergaard – Stryger Larsen (Boilesen ’77), Höjbjerg, Delaney (Jensen ’60), Mæhle – Braithwaite, Dolberg (Cornelius ’69), Damsgaard (Norgaard ’60). Selecţioner: Kasper Hjulmand;

Arbitriu:

Daniel Siebert (Germania);

Cartonașe galbene:

Ţara Galilor: 26′ Rondon, 40′ Moore, 80′ Brooks, 90+3′ Bale;

Cartonașe roșii:

Ţara Galilor: 90′ Wilson;

Danemarca va juca in sferturi cu invingatoarea dintre Olanda si Cehia. Partida va avea loc la Baku.

+ posts

Lasa un raspuns

six − four =