Home > Fotbal > Nicolae Carnat: „Abia aștept să jucăm pe noul Giulești”

Nicolae Carnat: „Abia aștept să jucăm pe noul Giulești”

nicolae-carnat-interviu-rapid

Nicolae Carnat a fost prezentat în această săptămână la Rapid fiind împrumutat timp de un sezon de clubul giuleștean de la CFR.

El a oferit primul interviu în calitate de jucător al rapidului pentru Rapid TV. Carnat a explicat că a ales să vină în Giulești pentru că îsi dorește să joace pentru un club cu o tradiție și istorie bogată:

„Ei au venit cu oferta primii, au fost cei mai insistenţi şi pentru că îmi doresc să joc pentru un club ca Rapid, cu o aşa tradiţie şi istorie în spate… Sper să ajungem într-o poziţie cât mai favorabilă şi dacă se poate, un loc în play-off, de ce nu?”

Fostul jucător al celor de la Sepsi a mai completat că este nerăbdător să joace pe noul stadion din Giulești:

„Abia aştept să jucăm pe noul Giuleşti. Am înţeles că la finalul anului sau anul viitor se va putea juca, dar îi aşteptăm şi pe Arena Naţională (n.r. pe fani), unde vom juca şi sperăm să vină în număr cât mai mare să ne încurajeze, avem nevoie de ei

Carnat a dezvăluit și care sunt pasiunile sale în afară de fotbal:

„Îmi place să citesc, să mă delectez, să fac altfel de lucruri în afara fotbalului. Cred că am viteză şi forţă în regim de viteză şi tehnică. Forţa Rapid şi haideţi la stadion!”

+ posts
Articole Asemanatoare
nicolae-carnat-rapid
Nicolae Carnat a semnat cu Rapid

Lasa un raspuns

four × 1 =