Mariuș Șumudică: “Toate golurile au fost gândite”

CFR a învins-o în această seară pe Borac Banja și a luat o opțiune seriosă pentru calificarea în turul II preliminar al Champions League.

După partidă, antrenorul campioanei Mariuș Șumudică a vorbit despre partidă în direct la Digi Sport:

“In fotbal se poate intampla orice. Daca ne vom culca pe o ureche, va dati seama ce se va intampla acolo. Trebuie sa fim foarte inteligenti si sa profitam de acest avantaj de doua goluri. Imi pare rau de golul primit. Daca intram cu 2-0 la pauza in partea secunda mai marcam cel putin o data. Mi-a placut atitudinea jucatorilor, exprimarea lor. Toate golurile au fost gandite. E clar ca sunt lucruri lucrate. Trebuie sa profit de calitatile acestor jucatori si sa scot maxim de la ei. Avem un avantaj confortabil, nu foarte confortabil, dar sper sa incepem bine meciul de la ei”

Șumudică a mai spus că îi pare rău că echipa sa nu a fructificat mai multe din ocaziile avute:

“Imi pare rau de ocaziile avute. Trebuie sa fim mai atenti. A fost primul joc, o presiune teribila. Am venit la un club care e invatat cu victorii, cu trofee. A fost o presiune extraordinara asupra mea”

Tehnicianul campioanei a vorbit și despre următoarea partidă din Supercupă cu Craiova:

“Ne asteapta un meci dificil cu cei din Craiova. Sper sa elimin entuziamsul jucatorilor mei dupa aceasta partida, iar la jocul cu cei de la Craiova sa revenim cu picioarele pe pamant”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 10 =