CFR se califică în extremis în turul II preliminar al UEFA Champions League

CFR s-a calificat în turul II preliminar al Champions League după ce a fost învinsă în manșa retur din Bosnia de Borac Banja Luka, cu scorul de 1-2, după prelungiri. În timpul regulamentar de joc scorul a fost de 2-0 (0-0).

Vranjes a deschis scorul pentru gazde în minutul 60 cu o lovitură de cap după o centrare a lui Cosic. Moraitis a dus scorul la 2-0 în minutul 64 împigând cu capul din doi metri mingea trimisă spre poartă de Vusurovic la centrarea lui Zakaric. Chipciu a adus calificarea clujenilor în minutul 118 cu un șut plasat de excepție de la 20 de metri.

În caz că noua regulă UEFA, aceea că golul în deplasare nu mai este luat în considerare, nu ar fi fost aplicată, campioana României ar fi fost eliminată din competiție.

Detaliile meciului

Echipele de start:

Borac Banja Luka: Cetkovici – Dujakovici (Vusurovici ’46), Milojevici (Subici ’75), Jovanovici (Molls ’88), Ciosici – Vojinovici, Begici (Meleg ‘104) – Ciorici, Vranjes, Zakarici – Moraitis (Zivkovici ’99). Antrenor: Marko Maksimovici;

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Cestor, Bouhenna, Camora – Rodriguez, Sigurjonsson – Deac, Păun (Petrila ’80, Hoban ‘120), Costache (Chipciu ’67, Latovlevici ‘120) – Omrani (Debeljuh ’80). Antrenor: Marius Şumudică;

Arbitrii:

Urs Schnyder – Jan Kobeli, Remy Zgraggen – Stefan Horisberger (Elvetia);

Cartonașe galbene:

Borac Banja Luka: Ciosici ’10, Dujakovici ’39, Molls ’89, Ciorici ‘100;

CFR Cluj: Bouhenna ’11, Omrani ’63, Chipciu ’96, Rodriguez ‘112;

În turul următor, CFR o va înfrunta pe Lincoln din Gibraltar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen − 3 =