Home > Fotbal > Dario Bonetti a revenit oficial pe banca lui Dinamo

Dario Bonetti a revenit oficial pe banca lui Dinamo

dario-bonetti-antrenor-dinamo

Clubul Dinamo a anunțat în această dimineață printr-un comunicat postat pe pagina oficială de facebook a clubului numirea în funcția de antrenor principal a italianului Dario Bonetti.

Tehnicianul italian a semnat un contract valabil pe un an de zile cu posibilitatea de prelungire pe încă unul.

Bonetti este la al treilea mandat pe banca lui Dinamo după cele din 2009 și 2012. El a adunat în total 44 de meciuri ca antrenor în „Ștefan cel Mare”, câstigând Cupa și Supercupa României în 2012. Cu el pe bancă, Dinamo a reușit și „Minunea de la Liberec” din 2009.

În vârstă de 60 de ani, Bonetti le-a mai antrenat pe Sestreze, Dundee FC, Potenza, Sopron, Gallipoli, Juve Stabia, prima reprezentativă a Zambiei și ASA Tg. Mureș.

Președintele lui Dinamo, Iuliu Mureșan a declarat pentru pagina de facebook a clubului:

„Aveam un acord verbal, de astăzi putem anunța oficial că am semnat cu Dario Bonetti un contract pentru sezonul competițional 2021-2022, cu drept de prelungire pentru încă un an. Mă bucur că a acceptat să preia echipa în acest moment de reorganizare a clubului. Dario Bonetti este un antrenor foarte iubit de suporteri, cunoaște spiritul acestui club și sunt încrezător că va avea din nou rezultate importante la Dinamo”

+ posts
Articole Asemanatoare
dario-bonetti-farul-dinamo
Dario Bonetti:”Aceasta este realitatea momentului”
costi-nica-revenire-dinamo
Constantin Nica ar putea reveni la Dinamo
dario-bonetti-program-ddb
Dario Bonetti se întoarce la Dinamo

Lasa un raspuns

12 + 10 =