Home > Fotbal > Marius Șumudică: „Nu mai există echipe mici”

Marius Șumudică: „Nu mai există echipe mici”

marius-sumudica-lincoln-cfr

CFR Cluj a învins-o chinuit în această seară în deplasare pe Lincoln Red Imps din Gibraltar.

După partidă, antrenorul CFR-ului, Marius Șumudică, a declarat pentru pagina de facebook a clubului din Gruia că jocul slab din prima repriză s-a datorat și terenului prost și a condițiilor meteo nefavorabile:

„Am jucat pe un teren imposibil, nu puteai să degajezi. Am avut vântul contra noastră în prima repriză, orice degajare se oprea la 15 metri. Dar n-aveam voie să primim gol în ultimele minute ale reprizei”

Șumudică a mai spus că a trebuit să se manifeste mai dur la pauză pentru a îi trezi pe elevii săi:

„Nu mai există echipe mici, ați văzut, ei se antrenează aici, pe sintetic, au avut un avantaj. Asta e, a trebuit să sparg două sticle la pauză, să se trezească, aveau nevoie de un șoc. Apoi am controlat jocul și n-am avut probleme. Important e că am adus 3 puncte României, pentru coeficient, și ne-am făcut viața ușoara la retur. Suntem aproape de grupele Conference League, care reprezintă o rețetă financiară de succes”

De asemenea Șumudicp a vorbit și despre meciul din etapa viitoare cu Clinceni, așteptând să vadă ce jucători proaspeți va avea la dispoziție:

„Victoriile aduc victorii. Este proverbul fotbalului. Va trebui să câștigăm și acasă, dar până atunci ne așteaptă Clinceniul, să vedem ce jucători avem proaspeți, după care ne vom gândi la returul cu Lincoln”

+ posts
Articole Asemanatoare
marius-sumudica-revenire-rapid
Șumudică îsi anunță revenirea la Rapid: „Acolo este casa mea”
marius-sumudica-fc-arges-cfr
Marius Șumudică: „Am pus batista pe țambal”
marius-sumudica-steaua-rosie-cfr
Marius Șumudică: „Am avut și ghinion”
sumudica-mioveni-cfr
Marius Șumudică: „Dacă nu este o cameră pe linie, te poți înșela asupra poziției de offside”

Lasa un raspuns

16 + sixteen =