Home > Fotbal > Edi Iordănescu înaintea derby-ului cu Dinamo: „Jocul nostru este destul de haotic”

Edi Iordănescu înaintea derby-ului cu Dinamo: „Jocul nostru este destul de haotic”

edi-iordanescu-fcsb-dinamo

Antrenorul celor de la FCSB, Edi Iordănescu a prefațat astăzi în cadrul unei conferințe de presă primul său derby din cariera de antrenor.

Iordănescu Jr. a declarat că echipa sa nu îsi mai permite pași greșiți, iar o eventuală victorie în derby i-ar bucura enorm pe suporteri:

„Nu ne mai permitem paşi greşiţi. E important să producem rezultate şi să aducem puncte în clasament. Pentru suporteri e important să căutăm victoria. Ştim cât de mult contează pentru ei. Strângem rândurile, acum două zile s-au întors şi băieţii de la naţionale, i-am reintegrat, am încercat să-i recuperăm şi să încercăm să-i folosim. Perioada competiţională ne-a prins bine, am avut jumătate de grup cu care am lucrat mai multe astecte”

Tehnicianul celor de la FCSB recunoaște că va fi un meci dificil având în vedere faptul că cei de la Dinamo s-au întărit puternic în ultimele zile, iar jocul echipei sale încă suferă din unele puncte de vedere:

E destul de mare provocarea pentru acest meci, pentru că sunt opt, nouă jucători veniţi la Dinamo şi e greu de anticipat. Ne axăm pe corecţiile jocului nostru. Nu mă ascund, jocul nostru e destul de haotic, întâmplător. Încercăm să construim lucruri bune, să consolidăm lucrurile şi să avem consistenţă în joc.  Sunt nume sonore venite la Dinamo, nume interesante. M-a surprins împrumutul lui Itu, cu care am lucrat, un tânăr. Torje, Matei, Popa, Ivanovski, Iliev, sunt multe mişcări. Îi cunoaştem, dar nu avem informaţii despre starea lor de moment. 

Antrenorul vice-campioanei a spus că mâine se va decide asupra primului 11 și va stabili tot atunci și căpitanul, iar în ciuda presiunii suporterilor, căpitanul echipei va rămâne Florin Tănase după ce va reveni după accidentare:

„Vom definitiva primul 11 mâine. Vedem cine va fi căpitan, am câteva variante în minte. Vrem să stabilizăm primul 11 şi mâine o să vedeţi cine e căpitan. Toate deciziile tehnico-tactice în aparţin. Grupul se va supune. Când Tănase va reveni, va fi primul căpitan al echipei. Tănase e căpitan”

FCSB este în continuare în căutarea unui stadion pe care să dispute meciurile de pe teren propriu, Iordănescu a subliniat că este important ca o echipă să aibă propriu teren pe care să dispute meciurile. De asemenea a spus că el și-ar dori să joace în Ghencea:

„Nu e uşor să te muţi, să joci în oraşe diferite, suprafeţe diferite. E important să ai casa ta. Am ceva informaţii, pe care le puteţi verifica. Nu sunt finale. E posibil şi ca în următoarea etapă, acasă, să jucăm tot pe Arena Naţională. Nu e uşor, dar trebuie să căutăm soluţii. Dacă am juca în Ghencea, ar fi emoţii mari de la mine până la ultimul om din club. Mi-aş dori să evoluăm cât mai aproape de Bucureşti, pe o suprafaţă bună”

+ posts
Articole Asemanatoare
mihai-iosif-gaz-metan-rapid
Mihai Iosif reacționează după ce s-a vehiculat că va fi demis: „Visul meu este să fiu campion cu Rapid”
edi-iordanescu-selectioner-romania
Edi Iordănescu: „Sunt pregătit!”
edi-iordanescu-decizie-plecare-fcsb
Edi Iordănescu la două luni de la despărțirea de FCSB: „Decizia de a pleca a fost a mea”
Toni-Petrea-gaz-metan-fcsb
Toni Petrea: „E o presiune mare pe arbitrii”

Lasa un raspuns

eighteen + five =