Home > Fotbal > Claudiu Keseru: „Dacă meciul se juca în Ghencea, înscriam mai repede”

Claudiu Keseru: „Dacă meciul se juca în Ghencea, înscriam mai repede”

keseru-fcsb-mioveni

FCSB a învins-o în această seară pe CS Mioveni cu scorul de 3-0 (0-0) într-o partidă disputată la Buzău din cauză că pe National Arena se desfășoară Campionatul Mondial de DOTA.

Din cauza cazurilor de COVID-19 apărute la echipă, bucureștenii au avut disponibili doar 13 jucători pentru acest meci.

Claudiu Keseru a declarat la finalul meciului în direct la Telekom Sport la flash-interviu că terenul prost le-a îngreunat construcția la această partidă:

„Din păcate, vremea nefastă de azi ne-a întârziat primul gol, deoarece n-am mişcat bine. După aceea, a venit acel roşu care a schimbat puţin datele, dar să fim serioşi, am mişcat mingea în ciuda terenului, cu multă apă. Am fost serioşi şi era important să arătăm că îi reprezentăm şi pe ceilalţi care sunt izolaţi”

Atacantul celor de la FCSB a mai spus că dacă partida se disputa pe un stadion cu gazon mai bun, el și colegii săi ar fi înscris mult mai repede:

„Golul s-a lăsat aşteptat. Asta îi ziceam lui MM , dacă meciul se juca pe Arena Naţională sau Ghencea, cred că dădeam mai repede. Aşteptăm să se rezolve aceste probleme, pentru că acest lucru nu face onoare nimănui. Este păcat să construim stadioane excepţionale şi să nu le folosim. Chiar dacă oamenii de la Buzău şi-au dat interesul, terenul nu s-a prezentt cum ne aşteptam. În ciuda tuturor impedimentelor, chiar şi calitatea antrenamentelor a fost remarcabilă şi azi s-a văzut. A venit primul gol, apoi am reuşit să înscriem mai mult. Mental suntem bine, suntem dispuşi să alergăm unul pentru celălalt, să jucăm în condiţii grele, cu o deplasare fără antrenor, fără jucători”

Keseru a vorbit și despre anunțul lui Rădoi că va pleca de la națională după meciurile din luna Noiembrie:

„Nu mă aşteptam, trebuie să recunosc că am aflat după ce am plecat din vestiar. S-a văzut că a creat ceva, ne dădea speranţe pentur viitor şi nu ştiam, am rămas şocat. Sper să nu fie definitivă decizia. Merită încercat să-l întoarcem”

+ posts
Articole Asemanatoare
claudiu-keseru-mesaj-suporteri
Claudiu Keseru: „Îmi e dor de suporteri”

Lasa un raspuns

twenty − seven =