Home > Fotbal > Dan Petrescu: „Atât am putut noi astăzi”

Dan Petrescu: „Atât am putut noi astăzi”

dan-petrescu-rapid-cfr

CFR Cluj a fost învinsă în această seară în deplasare de Rapid cu scorul de 0-2 (0-1), în derby-ul etapei a 12-a din Liga 1.

După partidă, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu a declarat în direct la Digi Sport la flash-interviu că deși echipa sa s-a antrenat excelent în ultimele două săptămâni, în această seară jocul a fost modest:

„E clar că n-a fost cel mai bun meci al nostru. Am intrat în teren pe vârfuri. Nu ne-am bătut, nu ne-am luptat. Când nu faci lucrurile cum trebuie, la final iei ce meriți.

Sunt surprins, am avut 14 zile în care ne-am pregătit bine, echipa a arătat bine și a venit meciul oficial și am arătat parcă invers față de cum am arătat în pregătire”

Tehnicianul campioanei nu s-a mai plâns de alți factori ce ar fi putut influența rezultatul și a menționat că echipa sa trebuie să îsi recapete fleunța în jocurile următoare:

„N-aș vrea să dau niște declarații și apoi să-mi pară rău, dar e clar că sunt supărat în primul rând pe mine și, apoi, pe toată echipa. Chiar am fost foarte mulțumit de cum s-au pregătit, mă așteptam la o creștere, dar a fost invers. O să am o discuție cu băieții.

Nu putem fi invincibili, dar trebuie să arătăm mai bine în meciurile următoare. N-avem ce să reproșăm nimănui, nu putem să ne plângem de nimic, nici de arbitru, nici de teren, nici de vreme.

Pentru mine, orice meci este important, atât am putut noi astăzi”

+ posts
Articole Asemanatoare
dan-petrescu-probleme-financiare-cfr
Dan Petrescu anunță probleme financiare la CFR: „Nu suntem cu banii la zi”
dan-petrescu-gaz-metan-cfr
Dan Petrescu după victoria de la Mediaș: „Fotbalul e dat naibii”
dan-petrescu-cfr-craiova
Dan Petrescu după egalul cu Craiova: „Singurul lucru pozitiv e că n-am pierdut”
dan-petrescu-cfr-fc-arges
Dan Petrescu: „Programul lui CFR, în următoarele nouă meciuri în campionat, e cel mai greu”

Lasa un raspuns

3 × one =