Home > Fotbal > FCSB nu se va prezenta la meciul din Cupă cu FC Voluntari

FCSB nu se va prezenta la meciul din Cupă cu FC Voluntari

fcsb-abandon-cupa-romaniei

FCSB este lovită din plin la nivelul lotului de infectări cu noul coronavirus. Valentin Crețu, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Andrei Cordea, Valentin Gheorghe și Octavian Popescu sunt jucătorii care s-au infectat cu COVID – 19.

Lor li se mai adaugă și accidentații Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Ovidiu Popescu, Adrian Șut, Florinel Coman, Florin Tănase, Andrei Burlacu și Ivan Mamut.

Clubul din Berceni a reușit să obțină amânarea meciului din campionat cu Farul deoarece regulamentul permite acest lucru în caz că sunt mai multe cazuri de COVID în loc, iar echipa nu poate avea mai mult de 13 jucători apți pentru partida respectivă.

În Cupa României lucrurile sunt însă altfel, meciurile neputând fiind amânate. Astfel, potrivit Pro Sport , conducerea celor de la FCSB a anunțat Federația Română de Fotbal că nu se va prezenta la meciul de miercuri din deplasare cu FC Voluntari din optimile Cupei României.

Astfel, roș-albastrii vor pierde partida cu 3-0 și vor fi automat eliminați din competiția pe care au câstigat-o în 2020.

+ posts
Articole Asemanatoare
fcsb-cazuri-coronavirus
Cazuri de COVID în staff-ul celor de la FCSB

Lasa un raspuns

one × one =