Home > Fotbal > FC Argeș își asigură calificarea în sferturile Cupei la ultima fază.

FC Argeș își asigură calificarea în sferturile Cupei la ultima fază.

FC Argeș a reușit să se califice în sferturile Cupei României, după ce a învins pe Dinamo în optimi, scor 1-2, printr-un gol în minutul 90+3.

Argeșenii au avut prima ocazie de gol în minutul 33 când șutul lui Viana, venit din centrarea lui Dumitrașcu, a fost blocat de Ricardo Grigore. La câteva minute, a venit și cea mai mare ocazie a dinamoviștilor. Moldoveanu nu a reușit să profite de greșeala apărătorilor argeșeni, mingea fiind respinsă de portarul Croitoru până la Torje, care a centrat pentru același Moldoveanu aflat în offside.

Minutul 49 aduce primul gol al partidei. Torje trimite o pasa excelența printre fundașii adverși până la Catalin Țîră, care reușește să marcheze, printr-un șut de la marginea careului.

FC Argeș egalează în minutul 77 prin Ișfan care finalizează un contraatac perfect al oaspeților.

Golul calificării pentru alb-violeți a venit în minutul 90+3 când șutul lui Latovlevici a fost respins de Eșanu, dar Dumitru ajunge la balon și înscrie.

FC Argeș se califică în optimile Cupei României, în timp ce Mircea Rednic mai trebuie să aștepte pentru prima victorie din cel de-al cincilea mandat al său la Dinamo.

Detaliile meciului

Dinamo: Eșanu – Filip, Grigore, Ehamann, Radu – Matei, Espinosa – Itu, Torje – Neicuțescu, Moldoveanu Rezerve: Fară, Nică, Țîră, Bordușanu, Giafer, Borcea, Crețu, Bani, Vestenicky

FC Argeș: Croitoru – Mușat, Boldor, Pițian, Telcean – Șerban, Honciu – Dumitrașcu, Palic, Guerreiro – Dumitru Rezerve: Greab, Tofan, Latovlevici, Mezza, Isfan, Xavier, Moisie, Raynov, Fatai

 

Arbitru: Ovidiu Hațegan

 

Cartonașe galbene:

Dinamo: 14’ Moldoveanu, 35’ Nica,  84’ Radu

 

 

 

 

+ posts
Articole Asemanatoare
kasparek-bokhan-dinamo
Două transferuri de top la Dinamo
chindia-dinamo-liga-1
Dinamo o învinge pe Chindia în deplasare și reintră în lupta pentru salvarea directă de la retrogradare
marius-dima-preparator-fizc-dinamo
Dinamo a adus un preparator fizic
dusan-uhrin-sepsi-dinamo
Dușan Uhrin: „Echipa are multe probleme”

Lasa un raspuns

fifteen − 13 =