Home > Fotbal > Dan Petrescu: „Suntem încă în viață pentru locul 2”

Dan Petrescu: „Suntem încă în viață pentru locul 2”

dan-petrescu-alkmar-cfr

CFR a pierdut în această seară în deplasare, scor 0-2 (0-1) cu AZ Alkmar în etapa a 4-a a grupelor Conference League iar șansele de calificare a campioanei României în primăvara europeană sunt doar teoretice.

După partidă, Dan Petrescu a analizat întâlnirea pentru sport.ro la flash-interviu:

„Cred că băieții nu s-au făcut de râs, au început rău, am luat un gol.. dacă era VAR sigur ar fi fost anulat. Am echilbirat jocul, nu au mai avut decât o ocazie. Ne-am grăbit la finalizare. Repriza a doua, pe final, dacă Păun e atent și nu dă pasă acolo, singur cu portarul, iar Ciprian are noroc, în loc de bară să fie gol. De acolo au făcut 2-0. E greu când pierzi două meciuri la rând cu Alkmaar. Eu cred că meritam un egal în aceste două meciuri”

Tehnicianul campioanei este de părere că echipa sa încă are șanse de calificare în primăvara europeană:

„O echipă incredibilă, cu jucători tineri, dar eu zic că nu ne-am făcut de râs. În continuare suntem încă în viață pentru locul doi. Trebuie să câștigăm ambele meciuri. Eu așa ceva nu am văzut, cum se lipea mingea de ei. Fizic am arătat bine, îmi dă speranțe pentru viitor, pentru campionat și meciurile următoare. Ei acasă așa au bătut toate meciurile, doar cu Eindhoven, au câștigat 6 din 7. Dacă în minutul 88 dai bară, normal că ai un regret. Mai avem șanse, asta e important. Sunt convins că Alkmaar va juca serios ultimele două meciuri, am vorbit și cu antrenorul și mi-a zis că ei joacă să câștige

Petrescu a motivat de ce a decis să îl schimbe pe Denis Alibec la pauză:

„Jucătorii care au galbeni și sunt nervoși, nu îmi place să îi țin în teren. Alibec a avut un gest în care arbitrul putea să îi dea și roșu. Nu se face așa ceva în Europa, mai ales când e convocat și la echipa națională. Nici la echipa națională nu are voie să facă așa ceva. Din păcate, el mai are de învățat multe. Sper să înțeleagă, el este vârful echipei naționale, este vârful lui CFR”

Antrenorul CFR-ului consideră că grupa în care a nimerit echipa sa este una extrem de dificilă, iar echipa sa nu susține și în campionatul României partide așa dificile:

„Sunt avansați, în altă epocă, fotbalul din Olanda e în altă parte, fotbalul din România e în altă parte. Noi vorbim toți, din păcate, foarte puțini muncesc și foarte puțini fac treabă. În România dacă faci nu este bine, trebuie să vorbești mai mult. Eu am zis că Jablonec e echipă bună, dar nimeni nu mă crede. A fost o tragere la sorți total nefericită, cu echipe din Cehia, Olanda și Danemarca. Băieții suferă puțin penru că în campionat nu sunt meciuri atât de grele”

+ posts
Articole Asemanatoare
dan-petrescu-probleme-financiare-cfr
Dan Petrescu anunță probleme financiare la CFR: „Nu suntem cu banii la zi”
dan-petrescu-gaz-metan-cfr
Dan Petrescu după victoria de la Mediaș: „Fotbalul e dat naibii”
dan-petrescu-cfr-craiova
Dan Petrescu după egalul cu Craiova: „Singurul lucru pozitiv e că n-am pierdut”
dan-petrescu-cfr-fc-arges
Dan Petrescu: „Programul lui CFR, în următoarele nouă meciuri în campionat, e cel mai greu”

Lasa un raspuns

seventeen − 1 =