Edi Iordănescu: “Întotdeauna e loc de mai bine”

FCSB s-a impus în această seară în deplasare cu Farul Constanța și a urcat pe locul 2 în clasament după ce a bifat a 7-a victorie la rând în campionat.

Edi Iordănescu a analizat partida în direct la Telekom Sport la flash-interviu:

“Păstrăm linia asta care este bună, este ok. O victorie de necontestat. Jucători care au încă probleme. Am arătat o organizare defensivă foarte bună. Am avut şansa să închidem jocul, în prima priză, cu Tavi Popescu, plus două, trei ocazii în repriza a doua. Din punctul meu de vedere, am avut ocazii importante, situaţii clare de gol. Sunt mulţumit, întotdeauna e loc de mai bine. Am venit după patru zile, încercăm să gestionăm totul foarte bine. Nu este uşor să nu joci 3 săptămâni şi după să joci în trei în trei zile”

Tehnicianul FCSB-ului consideră că există o chimie între el și jucătorii săi ce au un potențial uriaș, iar cu muncă și disciplină pot atinge obiectivele mărețe fixate de conducere:

“Există chimie totală între mine şi băieţi. Am băieţi inteligenţi şi cu dorinţă mare de performanţă. Cred că pot fi un antrenor dificil doar pentru cine nu-mi împărtăşeşte cerințele. Sunt jucători fantastici, trebuie să începem să confirmăm. Făcând paşi corecţi avem o şansă pentru acest obiectiv. Secretul este munca. Secretul este în acelaşi timp că încercăm să fim mai responsabili, mai puţin răsfăţaţi decât în trecut, mai maturi, mai puţin copii în gândire şi cu mai puţine greşeli decât în trecut. Talent a fost tot timpul aici.  Sunt jucători fantastici, cu mult potenţial, dar trebuie să începem să confirmăm. Ca să confirmi, trebuie să te lupţi pentru campionat şi să îl câştigi, iar următorul pas cupele europene”

Iordănescu Jr. a vorbit și despre evoluția lui Constantin Budescu despre care crede că va ajuta enorm echipa în perioada următoare:

“A venit după o pauză foarte lungă. El a intrat în procesul de pregătire, după care a ieşit accidentat şi acum a reintrat. A jucat acum patru zile. Era foarte greu ca din nou să îi cerem acelaşi efort. E un jucător care pentru mine înseamnă enorm, un jucător pe care l-am dorit foarte mult, dar are răbdarea necesară, are maturitatea necesară ca să o ia pas cu pas. E un jucător care în viitor sunt sigur că ne va ajuta foarte mult, dar toată lumea aici înţelege că este în slujba echipei şi fiecare îşi aşteaptă momentul”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ten − 8 =