Home > Fotbal > Mircea Rednic: „Avem nevoie de susținerea suporterilor, chiar dacă ne înjură”

Mircea Rednic: „Avem nevoie de susținerea suporterilor, chiar dacă ne înjură”

mircea-rednic-fc-voluntari-dinamo

Mircea Rednic a susținut în această după-amiază o conferință de presă ce prefațează partida de mâine seară cu FC Voluntari.

Tehnicianul dinamovist a a vorbit despre jucătorii care au fost recuperați pentru partida de mâine, dar și despre cei care nu vor putea evolua contra formației ilfovene:

„Am reușit să recuperez doi jucători, pe Filip și Iliev, dar i-am pierdut pe Carp și Espinosa. E normal, așa se întâmplă când vin jucători care nu au jocuri în picioare și s-au antrenat cum s-au antrenat. Am preferat să nu risc.

Andrei Radu nu face parte din lot, pentru că vreau să-l văd și pe Nico Kainourgios, care poate juca și fundaș, și mijlocaș stânga, plus că a revenit și Filip, care poate intra și fundaș stânga, dar și la mijloc”

Rednic a vorbit în termeni laudativi de adversara de mâine seară, susținând că și-ar dori un jucător ca și Gabi Tamaș în apărarea lui Dinamo:

„Un meci important, cu o echipă bine organizată, total schimbată față de anul trecut. Asta se datorează antrenorului. Un lot omogen, echilibrat, cu un joc spectaculos, dar foarte eficient. Nu ne va fi ușor.

E clar că avem nevoie ca de aer de puncte și vom face tot ce depinde de noi. Mi-aș fi dorit și eu un jucător cum e Tamaș, mai ales în zona defensivă. Noi problemele le-am avut mai ales în zona centrală. Dacă Tamaș are o viață bună, sportivă. Și eu am jucat până la 37 de ani, aici intervine și experiența. Tamaș are experiență, un om care se implică. Mi-aș fi dorit un fundaș central ca Tamaș”

Antrenorul în vârstă de 59 de ani a vorbit și despre revenirea fanilor pe stadion și a ironizat faptul că aceștia nu vor avea voie decât până la ora 21:

„Poate fi un plus revenirea fanilor. Dar noi jucăm la 20:30. Vin o jumătate de oră… pac, pac, pac și apoi pleacă spre casă oamenii. De la ora 21:00 se plimbă Covid-ul pe stradă. Până la 21:00 doarme, după iese pe stradă… mai ales la stadioane că acolo se simte bine. Sunt stadioanele închise și e aer condiționat. Degeaba le dăm drumul dacă vedeți că toate meciurile importante se joacă după ora 20:30. Nu are rost. Eu zic să se mai gândească, să aștepte un pic și să dea drumul în ianuarie până la ora 11. Normal că avem nevoie de susținerea suporterilor, chiar dacă te înjură. Te înrăiește! Măcar te face să dai totul”

+ posts
Articole Asemanatoare
mircea-rednic-farul-dinamo
Mircea Rednic: „Nu uitați că suporterii au ținut clubul în ultimii doi ani”
rednic-mioveni-dinamo
Mircea Rednic: ” Nu poţi să iţi baţi joc de munca unei echipe”
Mircea Rednic: „Echipa are nevoie de Deian Sorescu”
mircea-rednic-dinamo-chindia
Mircea Rednic: „Ne-am propus să luăm măcar cinci puncte din următoarele trei meciuri”

Lasa un raspuns

7 + 14 =