Home > Alte sporturi > CONCLUZIILE ȘI REZULTATELE ETAPEI A VII-A DIN DIVIZIA A1 LA VOLEI MASCULIN

CONCLUZIILE ȘI REZULTATELE ETAPEI A VII-A DIN DIVIZIA A1 LA VOLEI MASCULIN

O nouă etapă din Divizia A1 la volei masculin s-a consumat la finele săptămânii, iar favoritele s-au impus clar în cele șase partide.

Balul a fost deschis vineri, la Timișoara, acolo unde echipa locală a primit vizita celor de la SCM Craiova, iar oaspeții au câștigat fără emoții, scor 3-0 (25-21, 25-20, 25-19), la capătul unei partide dominate autoritar. Cel mai bun jucător din tabăra olteană a fost, și de această dată, Laurențiu Lică, veteranul Craiovei totalizând 16 puncte. Din lotul bănățenilor s-a remarcat Robert Vârlan, acesta fiind cel mai bun marcator, cu 18 reușite.

Alte patru partide au avut loc sâmbătă, două dintre ele consumându-se între echipele din capitală. Dinamo s-a impus fără drept de apel, în minimum de seturi (25-22, 25-19, 25-20) în fața celor de la Sțiința București și a ajuns la cota 17 în clasament. Cel mai bun marcator pentru echipa din Ștefan cel Mare a fost Gabriel Cherbeleață, cu 14 reușite, urmat de Gommans cu 11 puncte. De la Știința București a ieșit în evidență tânărul de doar 17 ani, Alin Ion, care a izbutit 12 puncte.

Știința Explorări Baia Mare și-a adjudecat partida din propriul fief contra celor de la Universitatea Cluj, maramureșenii acontând toate cele trei puncte puse în joc, după victoria cu scorul de 3-0 (25-22, 25-22, 25-16). Cel mai bun marcator al partidei a fost jucătorul Clujului, Vlad Negrean, care a totalizat 20 de puncte. După această înfrângere, echipa de pe malul Someșului rămâne în zona roșie a clasamentului, pe penultima poziție, cu doar 3 puncte acumulate.

Surpriza debutului de sezon, CS Olimpia Titanii, a făcut o nouă victimă în campionat și a câștigat cu scorul de 3-0 (25-17, 25-19, 25-18) în deplasarea din Giulești. Rapidiștii nu au avut șanse în fața unei formații care a ajuns la a cincea victorie stagională. Cel mai bun om al partidei a fost brazilianul Pilan Rodriguez, centrul de la Olimpia Titanii terminând partida cu 13 puncte.

Derby-ul etapei a avut loc la poalele Meseșului între campionii de la Arcada Galați și vicecampionii de la SCM Zalau, iar partida a fost adjudecată de liderii Diviziei A1. Jucătorii lui Sergiu Stancu s-au impus cu scorul de 3-1 (25-17, 25-17, 24-26, 25-13) în deplasarea din Ardeal și își consolidează, în urma succesului, prima poziție în clasament, aflându-se la două lungimi de undă în fața celor de la Dinamo București.

În ultimul meci al rundei, Steaua a primit la București vizita celor de la Unirea Dej, iar gazdele s-au impus cu 3-0, la capătul unei partide controlate în totalitate. Scorul pe seturi a fost: 25-21, 25-14, 25-19. În urma acestei victorii, amfitrionii au acumulat 16 puncte în clasament și au urcat până pe ultima treaptă a podiumului, la egalitate de puncte cu SCM Craiova, ocupanta poziției a patra.

+ posts
Articole Asemanatoare
Volei feminin | SCM Universitatea Craiova câștigă 2 puncte importante în meciul cu CS Știința Bacău
S-a încins fileul în Ștefan cel Mare >> Craiova, victorie dramatică în setul decisiv
Steaua se califică în optimile de finală ale Cupei Challenge

Lasa un raspuns

20 + eighteen =