Home > Fotbal > Liga 1 la zi

CFR Cluj pare de neoprit în Liga 1, Universitatea Craiova pierde teren în lupta la titlu, iar Dinamo e tot mai în „Groapă”.

După pauza provocată de meciurile Echipei Naționale, Liga 1 a revenit în scenă cu prima etapă a returului.

Sepsi Sfantu Gheorghe s-a impus cu 2-0 în deplasarea de la Clinceni, iar ilfovenii par să nu găsească o cale de ieșire din această situație tot mai complicată.

Chindia lui Emil Săndoi, în dublă inferioritate numerică, nu a putut produce surpriza în fața Rapidului și s-a văzut egalată la 2 pe final de meci.

Farul Constanța și UTA Arad au remizat într-o partidă fără goluri, în timp ce Dan Petrescu și CFR Cluj au stricat debutul lui Eugen Trică pe banca lui FCU Craiova, impunându-se în Bănie cu scorul de 2-0.

FC Argeș a revenit de la 0-1 pe tabelă și, în superioritate numerică, a izbutit să o învingă cu scorul de 3-2 pe Universitatea Craiova în cel mai spectaculos meci al rundei. Deși au condus încă din minutul 6, oltenii, cu om în minus, nu au mai putut ține ritmul partidei și au bifat cea de-a doua înfrângere consecutivă, după eșecul cu Farul, din runda precedentă.

FC Botoșani a condus-o cu 1-0 pe FCSB, dar Valentin Gheorghe a sunat revenirea în tabăra bucureșteană, iar gazdele s-au impus, în cele din urmă, cu scorul de 3-1.

Mioveni și-a adjudecat la limită partida din propriul fief în compania celor de la Gaz Metan Mediaș, în timp ce FC Voluntari i-a provocat o nouă traumă lui Dinamo, adâncind suferința câinilor ce nu au mai izbutit un succes în Liga 1 din luna august. Golul fabulos al lui Deian Sorescu a fost insuficient pentru bucureșteni, aceștia rămânând în zona roșie a clasamentului, în timp ce adversarii din Voluntari au urcat până pe poziția a patra.

+ posts
Articole Asemanatoare
reghecampf-inainte-craiova-cfr
Reghecampf a anunțat obiectivul Universității în acest final de sezon
6 concluzii după FCSB – Universitatea Craiova 0-2 »  Bucurie mare la Craiova, dar mai ales la Cluj
chindia-dinamo-liga-1
Dinamo o învinge pe Chindia în deplasare și reintră în lupta pentru salvarea directă de la retrogradare
fcsb-farul-liga-1
FCSB îsi ia revanșa în fața celor de la Farul

Lasa un raspuns

four − three =