Home > Tenis > Australian Open 2022 |Inspirată și liniștită, Halep se impune împotriva lui Beatriz Haddad Maia în două seturi 6-2, 6-0

Australian Open 2022 |Inspirată și liniștită, Halep se impune împotriva lui Beatriz Haddad Maia în două seturi 6-2, 6-0

Simona Halep o întâlnește în turul secund al Openului Australian pe Beatriz Haddad Maia, numărul 83 WTA. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată pe iarba londoneză de la Wimbledon în 2017, câștig de cauză a avut în acea partidă Simona Halep când s-a impus în două seturi clare, 7-5, 6-3. Beatriz Haddad Maia este o stângace cu un serviciu foarte puternic, care o să îi pună la muncă reverul Simonei. Meciul va avea loc pe Arena Rod Laver în sesiunea de seară.

Meciul începe cu Simona la serviciu și cu schimburi intense. Se anunță a fi un meci dinamic cu schimburi lungi și dure. Minge de break salvată de Haddad Maia, dar Simona o presează și câștigă o nouă minge de break pe care o fructifică. Un start excelent de partidă cu Simona într-o formă de excelentă. După 12 minute balanța se înclină semnificativ spre partea de teren a Simonei, 3-0. Haddad Maia apare pe tabelă după ce a salvat 3 mingi de break, iar Simona arată o dispoziție de joc admirabilă. Halep este peste tot pe teren și Beatriz încearcă să dezlege misterul jocului atât de legat al Simonei. Halep este inspirată și câștigă setul în 37 de minute, 6-2.

Manșa secundă începe tot cu Halep la serviciu și câștigă primul game la 0. Constantă și în setul secund, Halep se desprinde încă din debutul acestuia. Reușește un ace cu serviciul al doilea și tabela se schimbă 3-0 pentru Halep. Simona Halep face spectacol pe Rod Laver Arena și scorul devine 5-0 în favoarea sa. Servește Haddad Maia pentru a rămâne în meci și a evita un set la 0. Simona Halep câștigă într-o oră și 6 minute, într-un meci în care pierde doar două game-uri.

În acest meci Haddad Maia nu a avut nicio șansă de a se impune pe serviciul advers. În turul al treilea Halep o va înfrunta pe cea care a eliminat-o pe Emma Răducanu, Danka Kovinic din Muntenegru locul 98 WTA. 

+ posts
Articole Asemanatoare
Mouratoglou_Halep
Patrick Mouratoglou este noul antrenor al Simonei Halep
simona-halep-retragere-miami
Simona Halep s-a retras de la Miami
Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells și a dezvăluit din secretele jocului său în acest turneu: ,,Joc cel mai bun tenis al meu aici, deoarece îmi plac condițiile și azi, cu siguranță, nu a fost un meci ușor”
Live text. Simona Halep vs. Sorana Cîrstea în optimi la Indian Wells

Lasa un raspuns

ten + 10 =