Home > Fotbal > Mihai Iosif la prezentarea noilor achiziții: „Sunt mulțumit de lot”

Mihai Iosif la prezentarea noilor achiziții: „Sunt mulțumit de lot”

mihai-iosif-rapid-conferinta

Rapid a efectuat în această iarnă patru transferuri: Răzvan Onea,  Jakub Vojtus , Matias Perez Acuna  și  Mattias Kait. Cei patru au fost prezenți astăzi în cadrul unei conferințe de presă la care a fost prezent și antrenorul Mihai Iosif.

Iosif s-a declarat extrem de încântat de noile achiziții și de lotul actual:

„Mă bucur să le urez bun venit noilor noştri colegi şi sper să facă o treabă cât mai frumoasă alături de clubul nostru. Sunt mulţumit de lot pentru că în punctele ce le-am pierdut până acum dacă vă uitaţi niciodată nu am pierdut cu echipa completă.

Mereu am avut probleme, ori cu accidentările, ori cu suspendaţi.. Sunt mulţumit şi sper să-şi facă treaba cât mai bine. În momentul ăsta cred că avem un lot atât numeric cât şi valoric foarte echilibrat”

Tehnicianul giuleștenilor a mai declarat că va accepta orice decizie în privința unei posibile amânări a meciului cu CS Universitatea Craiova:

„Avem antrenament după această conferinţă şi mâine plecăm la Craiova. Emoţii de ce? Nu hotărăsc eu asta. Noi ne urmăm programul ce-l avem stabilit dinaintea plecării în cantonament. Dacă se amână meciul, ne vom întoarce. Avantaj, dezavantaj… Nu ştiu. Dacă cine se ocupă cu aşa ceva va considera necesară amânarea ne vom supune”

Tehnicianul a mai menționat că speră ca într-o lună să poată evolua pe noul stadion.

Cei patru noi veniți au spus și ei pe rând câteva cuvinte:

 Jakub Vojtus : „Cu mine a fost contactul şi în vară, dar am avut contract şi clubul nu m-a lăsat, dar am vrut şi în vară şi acum am reuşit să revin în România. Sunt mulţumit că sunt aici şi sperăm să facem bine şi să atingem obiectivul dorit”

 Mattias Kait: „Ştiam de interesul Rapidului de vreo două săptămâni, Rapid a fost primul club care a ăfcut ofertă. Este un club cu ambiţii mari şi sunt fericit că mă aflu aici. M-a încântat să vin aici când am aflat că sunt interesaţi de mine”

Răzvan Onea: „A fost interesul pentru mine şi în vară, atunci au fost mici neînţelegeri, nu s-a putut concretiza şi sunt foarte fericit că s-a întâmplat acum. Sper să ajut la obiectivele echipei”

Matias Perez Acuna: „În urmă cu trei săptămâni m-a contactat impresarul meu şi mi-a spus că există posibilitatea să vin aici. Am cercetat, m-am interesat, mi-am dat seama că este vorba de un club mare, cu suporteri mulţi, care sunt pretenţioşi, ceea ce îmi place pentru că este la fel ca în Argentina. M-a atras mult posibilitatea şi am venit”

+ posts
Articole Asemanatoare
mihai-iosif-cfr-rapid
Mihai Iosif, înaintea meciului cu CFR: „În ultimele meciuri am avut neșansă multă”
mihai-iosif-gaz-metan-rapid
Mihai Iosif reacționează după ce s-a vehiculat că va fi demis: „Visul meu este să fiu campion cu Rapid”
mihai-iosif-craiova-rapid
Mihai Iosif, după înfrângerea din Bănie: „Meritam să plecăm cu un punct de aici”
mihai-iosif-cantonament-rapid
Mihai Iosif: „Mi-aș dori ca toți suporterii noștri să aibă încredere, împreună vom face un club puternic”

Lasa un raspuns

4 × five =