Home > Fotbal > Răzvan Zăvăleanu anunță discuții avansate cu doi posibili investitori

Răzvan Zăvăleanu anunță discuții avansate cu doi posibili investitori

razvan-zavaleanu-investitori-dinamo

Fondul de investiții condus de spaniolul Pablo Cortacero s-a dovedit a fi o păcăleală pentru Dinamo, aceștia afundând și mai mult clubul în criză.

În acest moment singurii investitori activi în club, sunt cei din DDB, însă în ultimele luni în urma rezultatelor dezastruoase, nici programul socios al suporterilor nu mai are aceeași putere financiară ca acum un an.

Administratorul delegat al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, le dă niste vești bune suporterilor dinamoviști. Acesta a declarat în direct la GSP Live că se află în discuții avansate cu două companii europene pentru preluarea clubului:

„În acest moment avem 3 discuții, dintre care una este cea cu investitorii din Dubai. Am trimis acolo de săptămâni bune anumite documente cerute pentru Due Dilligence, dar nu am primit niciun feedback. Oricumcelelate două discuții, cu companii europene, au avansat destul de mult. Am mari speranțe în această direcție

Astăzi ar trebui să primesc acordul de confidențialitate semnat de la una dintre ele, să începem să trimitem și acolo documente pentru Due Dilligence. Cu cealaltă, probabil la începutul lunii februarie vom vorbi despre Due Dilligence, dar există interes. 

Una dintre companii este de management sportiv care lucrează pentru un fond foarte mare de investiții, recunoscut în lumea sportului, iar dincolo avem companii din domeniul construcțiilor care-și extind puternic afacerile în România și Europa de Est și își doresc publicitate prin intermediul fotbalului. Sunt vest-europene amândouă.

Una dintre legături a fost făcută prin intermediul unor personaje de înalt nivel din fotbalul românesc, cealaltă este o legătură personală de-ale mele”

În prezent acționariatul lui Dinamo este compus din fondul de investiții al lui Pablo Cortacero (72.88%), DDB (20.06%), CS Dinamo condus de Nicolae Badea (7.03%), Cornel Dinu (0.03%).

+ posts
Articole Asemanatoare
razvan-zavaleanu-investitori-dinamo
Continuă veștile proaste pentru Dinamo: „Un posibil investitor s-a retras”
razvan-zavaleanu-ddb-spania
Zăvăleanu, atac la DDB Spania: „Dacă vor să ajute Dinamo, să plătească salariile”
filip-sorescu-blocati-dinamo
Deian Sorescu și Steliano Filip nu sunt lăsați să plece

Lasa un raspuns

three × 3 =