Home > Tenis > Simona Halep: ,,Am fost agresivă și am reușit să câștig!”

Simona Halep: ,,Am fost agresivă și am reușit să câștig!”

Pentru Simona Halep aceasta este a 7-a victorie consecutivă în acest an și în toate aceste victorii a pierdut un singur set. Simona dezvăluie secretul acestor victorii:

,,De când am ajuns în Australia, de patru săptămâni, mănânc același lucru: niște ouă, cașcaval și șuncă.”.

Meciul Simonei a fost ultimul din sesiunea de seară și a fost imediat după superbul meci dintre Nick Kyrgios și Daniil Medvedev, unde s-a impus numărul 2 mondial. 

,,Este foarte greu să aștepți o zi întreagă, a fost un meci extraordinar cel care a fost înaintea mea și m-am bucurat enorm să-l urmăresc. M-a motivat să fiu concentrată și să joc bine. Beatriz nu a jucat deloc rău, dar eu am fost agresivă și am reușit să câștig”, a declarat Simona cu zâmbetul pe buze.

Din cauza accidentărilor anul trecut ea a ratat 2 turnee de Mare Șlem. 

,,Iubesc tenisul din ce în ce mai mult, am 30 de ani și mă bucur de tenis. Am început să joc mult mai relaxată. Anul trecut nu a fost ușor a trebuit să stau pe tușă 3-4 luni, dar am revenit mult mai puternică și sunt gata să muncesc mai mult, sunt mult mai determinată. Sper să fac meciuri bune la Australian Open.”

Ea a mulțumit fanilor care au susținut-o și a spus că dacă ei o vor accepta, ea este gata să devină ,,Aussie Simo”.

+ posts
Articole Asemanatoare
Mouratoglou_Halep
Patrick Mouratoglou este noul antrenor al Simonei Halep
simona-halep-retragere-miami
Simona Halep s-a retras de la Miami
Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells și a dezvăluit din secretele jocului său în acest turneu: ,,Joc cel mai bun tenis al meu aici, deoarece îmi plac condițiile și azi, cu siguranță, nu a fost un meci ușor”
Live text. Simona Halep vs. Sorana Cîrstea în optimi la Indian Wells

Lasa un raspuns

four × 1 =