Home > Fotbal > Dan Petrescu, nervos la flash-interviu, dar și la conferința de presă: „Ce treabă am eu? La meciul ăsta mă întrebi?”

Dan Petrescu, nervos la flash-interviu, dar și la conferința de presă: „Ce treabă am eu? La meciul ăsta mă întrebi?”

CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2-0 în fața celor de la Jablonec în ultima partidă jucată în Conference League. Succesul nu a fost însă suficient pentru ardeleni, care, deja eliminați din competiție, termină grupa pe ultima poziție. Ambele reușite din această seară au fost semnate de Gabriel Debeljuh în minutele 45 și 82.

La finalul partidei, tehnicianul Dan Petrescu a fost foarte nervos atât la flash-interviu, cât și la conferința de presă. Întrebat despre echipa națională, acesta nu a vrut să abordeze subiectul și a plecat din fața microfonului.

„Ce treabă am eu? La meciul ăsta mă întrebi de națională? E azi 20 decembrie? Nu e? Mulțumesc, seară bună!”, a declarat Dan Petrescu, conform sport.ro.

Acesta s-a arătat încântat de evoluția jucătorilor săi și este de părere că echipa merita mai multe puncte la finalul acestei grupe.

„Cred că ați văzut și voi că am jucat cu o echipă foarte bună, solidă, care face pressing, cu intensitate, nu a fost ușor. În cupele europene orice meci este foarte greu. Am avut și noi puțină șansă în Europa, am marcat după o acțiune extraordinară a lui Manea. Știam că vor risca, știam că vor fi spații.

Au avut niște ocazii pe final. Dacă am fi luat gol, eram puțin supărat. Așa e 2-0, meci perfect, ne-am trezit puțin cam târziu. Merită și băieții o victorie, nu cred că meritam doar 4 puncte în această grupă, cel puțin 6 sau 7 trebuia să avem”, a adăugat acesta la finalul partidei.

După eliminarea din Conference League, CFR Cluj rămâne doar cu partidele din întrecerea internă, iar obiectivul clujenilor este câștigarea titlului pentru a cincea oară consecutiv.

Redactor-sef | + posts
Articole Asemanatoare
dan-petrescu-cfr-fc-arges
Dan Petrescu, încă rezervat: „E departe titlul”
dan-petrescu-cfr-rapid
Dan Petrescu, nervos după victoria cu Rapid: „În play-off facem 0 puncte dacă jucăm așa”
Doi oameni în minus și două puncte mai puțin în clasament pentru CFR. Ocazii, nervi, eliminări și doar egal în derby
Arbitru de Champions League în Craiova-CFR

Lasa un raspuns

19 − sixteen =