Home > Fotbal > Deian Sorescu, debut în Polonia la noua sa echipă

Deian Sorescu, debut în Polonia la noua sa echipă

Deian Sorescu (24 de ani) a debutat la noua sa formație, Rakow Czestochowa, la o săptămână distanță după ce a ajuns în campionatul Poloniei. Mijlocașul român a făcut pasul în străinătate, după ce s-a despărțit de Dinamo în această iarnă.

Polonezii au achitat 800.000 de euro clubului din Ștefan cel Mare pe jucătorul care a semnat un contract valabil până în vara lui 2025. Dinamo și-a păstrat însă și un procent de 15% dintr-un posibil viitor transfer.

Sorescu, debut în Polonia

Rakow a susținut o partidă amicală în compania ucrainienilor de la Zorya Luhansk, iar Deian Sorescu și-a semnat debutul în partea a doua a jocului. Echipa românului s-a impus cu scorul de 3-2 (1-1), grație reușitei care a fost semnată în ultimul minut al confruntării.

  • Deian Sorescu a fost golgeterul lui Dinamo în acest sezon, reușind opt goluri și un assist în tricoul câinilor

Sorescu, de la alb-roșu, la roș-albastru

Oficialii de la Rakow au anunțat debutul mijlocașului român printr-o postare pe Twitter, acolo unde au adăugat mesajul „Îți stă bine în aceste culori”, făcând trimitere la echipamentul roș-albastru pe care îl va purta fostul „câine”.

Sorescu poate debuta în partidele oficiale la finalul săptămânii viitoare, pe 6 februarie, atunci când Rakow primește pe teren propriu vizita celor de la Wisla Cracovia.

1,9 milioane de euro este cota de piață a lui Sorescu, potrivit Transfermarkt

Echipa mijlocașului român este a treia în clasamentul din Polonia, cu 35 de puncte, la șase lungimi de undă în spatele liderului Lech.

+ posts
Articole Asemanatoare
sorescu-gol-rakow
Sorescu, primul gol la la Rakow

Lasa un raspuns

six + 4 =