Home > Fotbal > Edi Iordănescu: „Sunt pregătit!”

Edi Iordănescu: „Sunt pregătit!”

edi-iordanescu-selectioner-romania

Edi Iordănescu este oficial începând de astăzi noul selecționer al echipei naționale de fotbal. El a fost prezent astăzi la o conferință de presă împreună cu Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu.

Iordănescu Jr. a declarat că este mândru că a fost ales în această funcție și este pregătit pentru provocările de care va avea parte:

„Mulţumesc pentru prezenţă. Vreau să mulţumesc şi eu domnului preşedinte pentru încredere. Contează foarte mult pentru mine şi am simţit asta în toate discuţiile pe care le-am purtat. Vreau să-i mulţumesc şi lui Mirel, staffului lui şi lui Cosmin Contra. Au lăsat lucruri foarte bune. Sigur, toţi ne-am fi dorit şi calificări, însă munca lor a fost una bună pentru că au construit un mediu bun. Mă încearcă un sentiment profund de bucurie, de mândrie şi entuziasm. Înseamnă o responsabilitate mare, dar sunt pregătit. Vin cu încredere și cred ca putem construi o echipa care sa ne facă mândri din nou”

Noul selecționer a mai vorbit despre cariera de antrenor a tatălui său care l-a inspirat și pe el:

„Sunt mândru de realizările tatălui meu, m-am inspirat de-a lungul timpului din ele. Când am plecat în această meserie am îmbrățișat tot ceea ce înseamnă aceste provocări. După cum mă știți, pun foarte mult preț pe detalii. Pentru mine a fost foarte important să înțeleg toate așteptările. Au fost etape firești pe care le-am parcurs împreună, ajungând la un punct final care mă bucură”

Fostul antrenor al celor de la FCSB a declarat că nu contează aspectul financiar pentru el, iar în negocierile cu FRF nu a avut nicio problemă să își aștepte rândul:

„Eu am spus că orice antrenor își dorește să fie prima variantă, eu am fost tot timpul prima variantă la echipele la care am activat. În ceea ce înseamnă echipa națională, eu cred că am demonstrat că am capacitatea să pun în plan secund orice fel de orgoliu, latura financiară aproape că nu a contat, pentru că este și ea importantă pentru orice antrenor. Focusul meu a fost total pentru discuțiile cu domnul Stoichiță și domnul președinte, cu ei am interacționat cel mai mult”

+ posts
Articole Asemanatoare
edi-iordanescu-decizie-plecare-fcsb
Edi Iordănescu la două luni de la despărțirea de FCSB: „Decizia de a pleca a fost a mea”
edi-iordanescu-farul-fcsb
Edi Iordănescu: „Întotdeauna e loc de mai bine”
edi-iordanescu-fcsb-fc-arges
Edi Iordănescu: „Patronul este tot timpul informat”
edi-iordanescu-craiova-fcsb
Edi Iordănescu: „Este un penalty de necontestat”

Lasa un raspuns

three + 2 =