Home > Fotbal > Mircea Rednic: „Nu plec!”

Mircea Rednic: „Nu plec!”

mircea-rednic-clinceni-dinamo

Dinamo a pierdut în această seară în deplasare cu ultima clasată, Academica Clinceni, iar criza este din ce în ce mai profundă, fiind tot mai departe de salvarea de la retrogradare.

După partidă, antrenorul Mircea Rednic a analizat întâlnirea în direct la Telekom Sport la flash-interviu:

„Nici cu poarta goală nu eşti în stare să înscrii, am avut ocazii. E greşeală de marcaj, dar până să ajungi acolo. Am jucat, am dominat jocul, dar nu e suficient. Şi nu e prima dată. Noi trebuie să avem 20 de ocazii să dăm gol. E lipsă de concentrare, poate şi de valoare. Echipa joacă, dar trebuie să o bagi în poartă. Repriza a doua ne-a fost foarte greu, ei s-au apărat bine. Au venit centrări, dar în faţa porţii nu a venit nimeni să o bage în poartă”

Rednic a menționat că nu vrea să caute vinovați pentru situația actuală din „Ștefan cel Mare” însă consideră că jucătorii săi nu constituie un grup unit:

„Eu n-am nimic, nu vreau să dau vina pe nimeni, toţi suntem de vină când nu sunt rezultate. Poate ăsta e maximum ce pot să dea, le-am dat posibilitatea la toţi să joace. Tot felul de reproşuri, le-am zis să fie pozitivi între ei. N-a jucat unul mai bine şi altul mai rău. Ei trebuie să înţeleagă că dacă nu formează o echipă o să fie greu. Trebuie să înţeleagă. Încerc, cât pot, tot timpul le explic că dacă nu joacă în echipă o să fie greu. Nu e unul care n-a avut şansa să joace. Când intră în teren nu prea arată, dar când nu joacă şuşotesc. Trebuie să fie uniţi, nu grupuleţe”

Totodată, tehnicianul dinamovist a ținut să precizeze că nu se gândeste la plecare, însă mai mulți jucători ar putea face acest lucru:

„Trebuie să rezist, nu am venit să plec. Nu plec! Ei trebuie să înţeeleagă că au plecat anternori, poate a venit rândul să plece şi ei. E vorba de calitate. Ai poarta goală şi tu dai din alunecare…”

+ posts
Articole Asemanatoare
mircea-rednic-farul-dinamo
Mircea Rednic: „Nu uitați că suporterii au ținut clubul în ultimii doi ani”
rednic-mioveni-dinamo
Mircea Rednic: ” Nu poţi să iţi baţi joc de munca unei echipe”
Mircea Rednic: „Echipa are nevoie de Deian Sorescu”
mircea-rednic-dinamo-chindia
Mircea Rednic: „Ne-am propus să luăm măcar cinci puncte din următoarele trei meciuri”

Lasa un raspuns

15 − 12 =