Home > Fotbal > Olimpiu Moruțan ar putea reveni la FCSB

Olimpiu Moruțan ar putea reveni la FCSB

olimpiu-morutan-revenire-fcsb

Plecarea lui Moruțan la Galatasaray a reprezentat lovitura verii pentru FCSB, clubul din Berceni obținând 5,7 milioane de euro în schimbul său.

Din păcate, Moruțan nu a avut evoluții din cele mai convingătoare la gruparea din Istanbul, inclusiv presa turcă l-a criticat de multe ori pentru evoluțiile sale.

Potrivit ProSport, Galata vrea să îl împrumute pe Moruțan timp de 6-18 luni pentru a prinde meciuri ca titular și pentru a-și reintra în forma care l-au făcut să îl cumpere.

Aceeași sursă citată notează că printre variantele luate în calcul de turci pentru acest împrumut se află și FCSB. Rămâne de văzut însă dacă cei de la FCSB vor fi interesați să facă acestă mutare, în condițiile în care patronul echipei a declarat în mai multe rânduri că Andrei Codrea este de neatins pe acea poziție pe care joacă și Moruțan.

Galatasaray s-a despărțit recent de antrenorul Fatih Terim, iar în locul său a fost instalat Domenec Torrent. Acesta va evalua lotul Galatei, iar el va avea ultimul cuvânt în posibilul împrumut al lui Moruțan.

+ posts
Articole Asemanatoare
oferta-olimpiu-morutan
Ofertă de nerefuzat primită de FCSB pentru Olimpiu Moruțan

Lasa un raspuns

18 − six =