Home > Fotbal > PCH, mesaj pentru Mureșan și Stoican: „Nu ne tratați ca pe suporterii de la Hermannstadt, Poli Iași”

PCH, mesaj pentru Mureșan și Stoican: „Nu ne tratați ca pe suporterii de la Hermannstadt, Poli Iași”

comunicat-pch-muresan-stoican

După evenimentele care au avut loc la Dinamo imediat după ultima etapă din acest an, când Mircea Rednic a fost demis de pe banca „câinilor” locul fiindu-i luat de Flavius Stoican, suporterii dinamoviști au reacționat din cauza lipsei de comunicare a noului antrenor și a președintelui Iuliu Mureșan.

Suporterii dinamoviști, care dețin 20% din acțiunile clubului prin intermediul programului DDB, le-au cerut lui Mureșan și Stoican printr-un comunicat postat pe pagina lor de facebook să îsi prezinte intențiile și planurile pe care le au pentru redresarea echipei.

Totodată ei cer respect din partea acestora, iar clubul Dinamo să fie tratat pe măsura numelui pe care îl are. Redăm mai jos întreg comunicatul:

„Cerem respect!

În atenția domnilor Mureșan și Stoican! Vă rugăm, nu ne confundați! Nici pe noi cu suporterii altor echipe la care ați activat în trecut, nici pe Dinamo alte cluburi de rând.

A trecut mai bine de o săptămână de când Dinamo are antrenor, însă acesta nu a fost văzut și nici auzit de vreun suporter. În fotbalul mare un astfel de comportament este de neconceput! Spre exemplu, Xavi a semnat cu Barcelona și în maxim 30 de minute era în conferința de presa pentru a-și anunța intențiile. Pentru ca asta înseamnă respect pentru suporteri. Nici Xavi și nici președintele clubului nu se comportă cu Barcelona de parcă ar fi propria lor jucărie.

Faptul că la Dinamo de mai bine de o săptămână se tace ni se pare un lucru de prost augur. Iar dacă nu aveți un minim de respect pentru suporterul dinamovist, să dialogați cu el, să vă prezentați pe voi și ideile voastre, atunci Asociația “Peluza Cătălin Hîldan”, în calitate de acționar al lui Dinamo vă somează public să o faceți! Ni se pare inadmisibil ca de mai bine de o săptămână presa să chinuie suporterul dinamovist cu știri de tipul: „Pleacă Filip și Matei”, „Filip și Matei revin la echipă”, „Iliev a fost dat afară”, „Iliev revine”, „Dinamo nu își permite un cantonament în pauza de iarnă”, „Dinamo vrea să se salveze de la retrogradare cu un jucător dat afară de la UTA”. Și toate astea în timp ce oamenii de la Dinamo tac.

Considerăm firesc să tratați Dinamo că pe un club mare, iar pe suporterii săi, în consecință. Așadar, comunicați domnilor! Spuneți-i suporterului dinamovist ce viziune aveți, ce planuri, și cum vreți să le duceți la îndeplinire. Nu ne puneți în fața faptului împlinit sperând că nu vom avea reacție! Nu ne tratați ca pe suporterii de la Hermannstadt, Poli Iași.

Nu luați acest mesaj ca pe o amenințare, ci ca pe o invitație la normalitate într-un club mare!

P.S.: Flavius, vorbele alea cu mâncatul de jar, cu omul care sfințește locul etc., sunt pentru suporterii Viitorului Pandurii”

Acest lucru nu se va putea întâmpla însă decât după data de 3 Ianuarie, Stoican fiind până atunci plecat în vacanță în Dallas și Detroit pentru petrecerea de revelion.

+ posts
Articole Asemanatoare
pch-despre-rednic
PCH este alături de Rednic înaintea meciului cu U Craiova: „Vom fi acolo”
comunicat-pch-cortacero
Comunicatul PCH după sedința Adunării Generale a Acționarilor de astăzi

Lasa un raspuns

19 − fourteen =